Progresul Șomcuta Mare, adversara șimleuanilor la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Chiar dacă Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Sălaj a amânat până în ultimul moment „înghețarea” campionatului și desemnarea campioanei județene, stabilirea echipei care va merge la barajul pentru promovarea în Liga a III-a a fost desemnată tot fără disputarea unei finale. Echipa de pe primul loc, Sportul Șimleu, va reprezenta județul la baraj, în timp ce ocupanta locului secund, Rapid Jibou, va evolua în faza națională a Cupei României.

Federația Română de Fotbal a decis ca barajul pentru promovarea în Liga a III-a să se dispute în acest an sub formă de turnee, cu grupe de câte trei echipe, iar Sălajul a fost repartizat, în urma tragerii la sorți, cu reprezentantele județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud. Cum bistrițenii au anunțat că nu mai participă la baraj, Sportul Șimleu a rămas cu un sungur adversar, acesta fiind decis vineri, în urma disputării finalei județene dintre Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetul Marmației.

Partida a fost extrem de disputată, scorul fiind egal, 1 – 1 la finalul celor 90 de minute, ajungându-se la cele două reprize de prelungiri. Tabela a rămas neschimbată după încă o jumătate de oră, prin urmare, campioana județului Maramureș s-a decis la loviturile de departajare, unde s-a impus Progresul Șomcuta Mare cu scorul de 6 – 5 la general.

Partida dintre Sportul Șimleu și Progresul Șomcuta Mare este programată în data de 9 august, pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare, de la ora 17:30.

Și Stadionul Municipal din Zalău va găzdui unul dintre turneele de baraj programate de FRF, în județul nostru urmând a se duela campioanele județelor Satu Mare, Cluj și Bihor. Partidele sunt programate în 1, 5 și 9 august, de la ora 17:30.

2 Thoughts to “Progresul Șomcuta Mare, adversara șimleuanilor la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. Anonim

    Trebuia ajf Sălaj sa trimită la baraj câștigătoarea dintre Jibou și Șimleu dar ei repede au trimis pe Șimleu fără sa joace între ei sper ca progresul Șomcuta mare sa câștige cu Șimleu

  2. Raul Flavius

    Florinel, marele conducator, a facut hartie catre Ajf ca nu poate juca. acum tot el striga pe la colturi. ai gresit tinere

Leave a Comment