Probleme în lotul vicecampioanei

Coordonatorul moldovean, Marin Lescov, a suferit o entorsă în meciul de la Craiova, iar prezenţa sa în meciul de vineri este pusă sub semnul întrebării.

Volei Municipal Zalău a obţinut două puncte importante în deplasarea de la Craiova, dar l-a pierdut pe finalul meciului pe coordonatorul Marin Lescov, care nu este sigur dacă va putea evolua în meciul de vineri, cu CS Banatul Caransebeş. Ridicătorul moldovean s-a accidentat în finalul setului trei, locul său fiind luat de Andrei Georgescu, a cărei evoluţie i-a mulţumit atât pe cei doi antrenori, cât şi pe colegii lui de echipă. „Este un mare câştig faptul că Georgescu l-a suplinit bine pe Lescov. Înseamnă că avem doi ridicători valoroşi”, a precizat libero-ul Adrian Feher, după partida de la Craiova.
Chiar dacă nu şi-a putut ajuta echipa din teren până la final, Marin Lescov consideră că cel mai important lucru este că Zalăul a câştigat pe terenul vicecampioanei din urmă cu două sezoane. „Am reuşit să câştigăm, iar acest lucru este cel mai important. Craiova este o echipă bună şi cred că puţine echipe vor câştiga acolo. Din păcate pentru mine, am făcut o entorsă, dar sper ca în câteva zile să revin la antrenamente şi să pot juca în meciul cu Banatul Caransebeş”, a precizat coordonatorul Zalăului.
Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Banatul Caransebeş este programat la ora 19:30, în Sala Sporturilor.
După victoria de la Craiova, Volei Municipal Zalău se situează pe poziţia a treia în clasament, cu opt puncte din nouă posibile.

Leave a Comment