Primul derby al Ardealului se joacă la Zalău

Vineri, ora 18:30, Sala Sporturilor din Zalău

HC Zalău – „U” Jolidon Cluj

După ce în sezonul trecut a obţinut un singur punct din „dubla” cu Jolidon Cluj, echipa pregătită de Gheorghe Tadici vrea, cu orice preţ, să câştige vineri după-amiază toate cele trei puncte puse în joc. Considerat unul dintre derby-urile Ardealului şi primul care se dispută în actualul sezon, meciul dintre HC Zalău şi Universitatea Jolidon Cluj se anunţă unul foarte disputat, mai ales că niciuna dintre formaţii nu a câştigat în runda inaugurală. Zalăul a remizat, 23-23, la Craiova, în timp ce clujencele au pierdut partida de pe teren propriu, 25-26 în faţa formaţiei HCM Roman.
„Va fi un meci foarte important pentru ambele echipe. Întotdeauna Clujul a venit la Zalău cu gânduri şi cu ambiţii mari. Universitatea este o echipă cu mare experienţă, care are în componenţă jucătoare valoroase, însă, sunt convins că fetele noastre vor face tot ce le stă în putinţă pentru a obţine victoria. Sperăm să fie un joc plăcut publicului pe care îl aşteptăm, şi de această dată, în număr cât mai mare la sală”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Duelul dintre HC Zalău şi „U” Jolidon Cluj va fi oficiat de cuplul internaţional format din Bogdan Stark şi Romeo Ştefan. Cei doi au arbitrat până în prezent la două Campionate Mondiale şi au şanse reale să oficieze şi la cel de la finalul acestui an. „Ne aşteptăm la un arbitraj de clasă din partea lor”, a precizat Tadici.
Duelul de vineri după-amiază va fi unul special pentru Ana Maria Şomoi şi clujeanca Mihaela Tivadar, prima fiind naşa celei de-a doua.
Echipa clujeană va fi însoţită la Zalău de o galerie destul de numeroasă, însă şi suporterii zălăuani au pregătit o coregrafie specială.
Oaspeţii au solicitat şi un observator de joc la duelul de vineri, fiind delegat Octavian Pripas, din Râmnicu Vâlcea, fost arbitru internaţional.
În turul sezonului trecut, HC Zalău şi „U” Jolidon Cluj au terminat la egalitate, scor 30 – 30 meciul desfăşurat la poalele Meseşului. În retur, clujencele s-au impus cu 19 – 18, după ce arbitrii partidei respective au dezavantajat, în repetate rânduri, echipa lui Tadici, prin deciziile luate.
Programul complet al etapei a II-a: CSM Cetate Devatrans – CSM Ploieşti, HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti – Universitatea Neptun Constanţa, HCM Roman – HC Dunărea Brăila, HC Zalău – Universitatea Jolidon Cluj, ASC Corona Braşov – SCM Craiova.
Înaintea duelului de vineri, conducerea pune în vânzare şi abonamentele pentru sezonul 2013-2014. La casieria Sălii Sporturilor, vor fi puse în vânzare, începând cu ora 15, bilete pentru meciul cu Jolidon Cluj, dar şi abonamente. Preţul unui abonament la tribuna oficială (rândurile 1-5), în care vor fi incluse atât meciurile din campionatul intern, cât şi cele din cupele europene, este de 120 de lei. Vor fi puse în vânzare şi abonemente cu 50 de lei, pentru restul locurilor din tribună, în timp ce preţul uni bilet la jocul de azi este de 7 lei şi va include un pliant cu prezentarea echipei.

Alte articole

2 Thoughts to “Primul derby al Ardealului se joacă la Zalău”

  1. Gicu

    Pe ele fetelor si nu uitati ce murdar au jucat in luna mai, cu acordul celor 2 mizerabili cu fluierul Din-Dinu . Sa le calcati in picioare , prin orice mijloace , pe aceste increzute. Fara Jula nu mai au cotonogare prin echipa .Sa le executati fara mila , ca merita! Avem incredere in voi , va sustinem pe toata durata jocului din tribuna . Hai HCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Gina

    Bine zice Gicu, mai sus . JUCATI cat puteti voi de dur cu ele !

Leave a Comment