Primarul Căpîlnaşiu, nemulţumit de evoluţia echipei Remat

Remat Zalău a obţinut la finalul săptămânii trecute primele două victorii din acest sezon, prima în campionat şi a doua în sferturile de finală ale Cupei României, ambele în faţa formaţiei CSM Bucureşti. Dacă în primul meci, voleibaliştii zălăuani s-au impus în trei seturi, duminică, în partida de cupă, formaţia din Capitală i-a „furat” un set Rematului. Aceasta, după ce sâmbătă, unul dintre seturi a fost câştigat cu 25 – 7 de Remat Zalău, lucru extrem de rar întâlnit într-o partidă de volei. „Nu pot să-mi explic cum exte posibil să câştigi un set la şapte în faţa unei echipe, iar a doua zi să pierzi un set. Mi se pare mult, chiar dacă s-a întâmplat probabil pe fondul unei relaxări a echipei noastre. Nu este posibil dacă discutăm de jucători profesionişti. Până la urmă însă nu este niciun fel de tragedie. Impotrant este însă că am început şi noi să câştigăm şi încet, încet să se lege jocul echipei. Aşteptăm şi revenirea lui Nagy, chiar dacă el nu va fi ceea ce a fost în sezonul trecut. Va trebui neapărat să găsim încă un ridicător, măcar din iarnă, pentru că sunt momente când ai nevoie să faci schimbare pe acest post”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu la finalul meciului de duminică.
Programată iniţial vineri, de la ora 18, Adunarea Generală a Acţionarilor a avut loc în cele din urmă duminică. Întâlnirea acţionarilor a început cu câteva minute înaintea partidei şi s-a încheiat odată cu finalul primului set. „A fost o Adunare Generală în care s-a stabilit Consiliul Director, în care preşedinte este domnul Stelian Potroviţă, vicepreşedinte este Radu Nistorescu. Membri vom fi eu, domnul Marc sau probabil o altă persoană partea Consiliului Judeţean şi domnul Ciupe”, a afirmat prim-edilul Zalăului.
Prezent la Adunarea Generală a Acţionarilor, fostul preşedinte Liviu Ciupe şi fostul team-manager Cristian Ciobănescu nu au rămas la meciul Rematului după întâlnirea acţionarilor, plecând de la sală imediat după încheierea acesteia. „Efectiv nu am avut timp să rămân la meci. Cât despre Adunarea Generală a Acţionarilor atât pot spune că este bine că s-a numit un preşedinte. Vedem ce se va întâmpla pe viitor. Personal îmi doresc ca lucrurile să se îndrepte cât mai repede”, ne-a precizat Liciu Ciupe.

3 Thoughts to “Primarul Căpîlnaşiu, nemulţumit de evoluţia echipei Remat”

  1. Nu e fraierul lor..

    Marc nu e prost sa se bage in tocul porcilor…..de la Remat! E mai destept decat cred unii ..

  2. G3o

    Ciupe, escroc ai fost, escroc ai ramas!

  3. pop

    Felicitari domnului ciupe ca a reusit sa se debaraseze de cloaca de la remat zalau. Multa sanatate si putere de munca.

Leave a Comment