Primăria Zalău achiziţionează sistem de irigare cu aspersoare automate pentru Stadionul Municipal

Stadionul Municipal Zalău a intrat într-un process de reabilitare la începutul anului 2021, primele lucrări fiind efectuate la tribuna stadionului. Lucrările au constat în hidroizolarea tribunei, etanşarea, rostuirea şi sigilarea întregii suprafeţe, dar şi izolarea pereţilor exteriori cu termosistem. Au fost montate şi 1565 de scaune noi, costul total al lucrărilor ridicându-se la peste 530.000 de lei.

Modernizarea a continuat cu înlocuirea bordurilor care împrejmuiesc suprafaţa de joc, refacerea conturului gropii cu nisip pentru săritura în lungime, refacerea bordurii de la gardul care împrejmuieşte suprafaţa de joc şi pista de alergare, amenajarea tunelului prin care se ajunge de la vestiare pe pista de alergare şi pe gazon, înlocuirea instalaţiei de alimentare cu energie electrică şi refacerea pistei de zgură.

În cadrul şedinţei consiliului local de miercuri, Primăria a solicitat suplimentarea sumei privind reabilitarea stadionului cu peste 1.400.000 de lei, bani din care vor continua lucrările de reabilitare în zona vestiarelor şi va fi achiziţionat un sistem de irigare cu aspersoare automate pentru suprafaţa de joc. Costurile privind achiziţionarea şi montarea sistemului de irigare este de 73.000 de lei, iar pentru celelalte lucrări de reabilitare se solicită suma de 1.350.000 de lei. Se doreşte reabilitarea vestiarelor şi a corpurilor sanitare aferente, reabilitarea completă a holurilor şi înlocuirea uşilor şi geamurilor.

 

 

Leave a Comment