Prima întâlnire cu fanii, prima victorie

La primul meci oficial pe teren propriu în noul sezon, HC Zalău a obţinut şi prima victorie. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a dispus cu scorul de 24 – 22 de Dacia Mioveni, într-un duel pe care l-a controlat de la un capăt la altul. Zălăuancele au început în forţă şi au avut 5 – 0 după 10 minute, iar la cabine s-a intrat cu 11 – 7 după primele 30 de minute. În minutul 42 al meciului s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor, 19 – 11, iar în ultimul sfert de oră, Tadici le-a dat posibilitatea să evolueze şi jucătoarelor de pe bancă, diferenţa fiind redusă la doar două goluri.
Andreea Bujor şi Emilija Lazic au fost cele mai bune marcatoare ale Zalăului, ambele cu câte şase reuşite, iar de la oaspete, cele mai multe goluri au fost marcate de fosta extremă a Zalăului, Alina Czeczi – nouă.

Partida cu Dacia Mioveni a însemnat şi debutul în Liga Naţională pentru zălăuanca Andreea Serencu.
După două etape, HC Zalău ocupă locul 9 din 14 echipe, cu 3 puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul celor de la Dunărea Brăila.

3 Thoughts to “Prima întâlnire cu fanii, prima victorie”

  1. […] La primul meci oficial pe teren propriu în noul sezon, HC Zalău a obţinut şi prima victorie. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a dispus cu scorul de 24 – 22 de Dacia Mioveni, într-un duel pe care l-a controlat de la un capăt la altul. Zălăuancele au început în forţă şi au avut 5 – 0 după 10 minute, iar la cabine s-a intrat cu 11 – 7 după primele 30 de minute. În minutul 42 al meciului s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor,  » Mai multe detalii […]

  2. Vasile Nan

    Joc foarte bun . Apărare de fier! Păcat de cele 6 ??? aruncărj de la 7 m ratate !

Leave a Comment