Prima deplasare în Liga a III-a pentru Luceafărul Bălan

„Dacă vom evolua cum am făcut-o în primele 60 de minute ale meciului cu CSM Sighetu Marmaţiei, putem spera la un rezultat pozitiv la Miercurea Ciuc”, a afirmat antrenorul Marius Paşca

Luceafărul Bălan a pierdut duelul din prima etapă, cel de pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmaţiei, una dintre favoritele la promovarea în Liga a II-a în acest sezon, cu toate că la un moment dat a avut jocul în mână, conducând cu 2 – 0 în minutul 50. Pentru formaţia antrenată de Marius Paşca urmează vineri după-amiaza duelul din etapa a doua, în deplasare, în faţa echipei Csikszereda Miercurea Ciuc. „Bugetul nu ne permite să facem deplasarea la Miercurea Ciuc decât în ziua disputării jocului, dar acest lucru nu înseamnă că nu vom aborda meciul la victorie. Sper ca băieţii să se afle într-o formă cât mai bună la ora începerii jocului şi să aibă o evoluţie bună. Din moment ce nu mai retrogradează nicio echipă din serie, având în vedere că Arieşul Turda s-a retras din campionat, nu mai există acea presiune asupra jucătorilor. Tocmai de aceea, încerc să-i conving să abordeze cât mai relaxaţi fiecare partidă. Sunt convins că nu toate adversarele noastre vor arăta la fel de bine ca CSM Sighetu Marmaţiei, dar în partidele cu astfel de echipe îţi vezi adevărata valoare”, este de părere Marius Paşca.
Tehnicianul zălăuan nu va putea conta nici în meciul de la Miercurea Ciuc pe atacantul Andrei Teglaş, care a suferit o fisură la antebraţ cu câteva zile înaintea startului de sezon. „Teglaş este un jucător de care avem nevoie, având în vedere că are şi o anumită experienţă la nivelul Ligii a III-a. Din păcate, mai durează aproximativ două săptămâni până îşi va da jos faşa gipsată, după care va trebuie să urmeze un program de recuperare”, a explicat tehnicianul Bălanului.
Adversara Bălanului de vineri a pierdut în prima etapă cu scorul de 0 – 3 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.
Partida dintre Csikszereda Miercurea Ciuc şi Luceafărul Bălan este programată la ora 17, pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Leave a Comment