Prezenţă redusă la jocul cu Ştiinţa Baia Mare

Volei Municipal Zalău a susţinut primul meci din noul sezonluni după-aiaza, la două zile după desfăşurarea celorlalte partide din cadrul rundei inaugurale. Decizia ca jocul să se desfăşoare luni, începând cu ora 17 a fost luată de DigiSport, care a câştigat drepturile de televizare.
Numărul celor prezenţi în sală la partida dintre Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, încheiată cu scorul de 3 – 0, nu a depăşit 300, antrenorul Marian Constantin considerând că principala cauză o reprezintă ora de disputare şi ziua în care s-a jucat meciul.
„Sunt uşor dezamăgit de faptul că suporterii noştri nu ne-au putut susţine în acest meci într-un număr atât de mare cum ne-au obişnuit în partidele din campionatul trecut. Ora, dar şi ziua de disputare a meciului au fost total nepotrivite. Din păcate, nu avem ce face şi trebuie să ne conformăm cu programul televiziunilor care au câştigat drepturile de televizare. Este păcat, însă, că spectatorii zălăuani nu au putut să vadă „pe viu” prima victorie din acest campionat”, a declarat Marian Constantin.
Secundul Rareş Bălean a punctat cel mai bine pentru campioana României, câştigând 16 puncte. În etapa viitoare, programată sâmbătă, Zalăul se va deplasa la Cluj pentru disputa cu Universitatea.

One Thought to “Prezenţă redusă la jocul cu Ştiinţa Baia Mare”

  1. Anonim

    S-O SATURAT LUMEA DE VOI, BLATISTILOR!

Leave a Comment