Prezenţă numeroasă la prima ediţie a competiţiei de power punch

ACS Ringul Sălăjean (club înfiinţat de fostul pugilist, Adrian Popuţea), în colaborare cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat la finalul săptămânii trecute prima ediţiei a competiţiei de power punch – un concurs în care participanţii îşi pot măsura forţa cu care lovesc sacul de box. 51 de participanţi au fost prezenţi la eveniment, clasamentul fiind întocmit pe două categorii, masculin şi feminin.

37 de concurenţi s-au înscris la masculin, iar la feminin au fost 14 participante.

Cel mai bun punctaj la masculin l-a avut Gergely Gabriel, urmat pe podium de Rareş Grama şi Cristian Terec. La feminin s-a impus Andreea Varga, locul doi fiind ocupat de Szatmari Maria, iar pe poziţia a III-a s-a clasat Raluca Fărcaş.

„Având în vedere că a fost prima ediţie, numărul participanţilor a fost mare. Ne dorim să organizăm şi în viitor această competiţie, iar la ediţia din 2023 vom avea şi câteva surprize pentru participanţi. Mă bucur că tinerii au fost interesaţi de un astel de eveniment, iar pe această cale vreau să mulţumesc şi Consiliului Judeţean Sălaj pentru sprijinul acordat”, a declarat Adrian Popuţea.

Ocupanţii primelor trei locuri la fiecare categorie au primit trofee din partea organizatorilor.

2 Thoughts to “Prezenţă numeroasă la prima ediţie a competiţiei de power punch”

  1. […] ACS Ringul Sălăjean (club înfiinţat de fostul pugilist, Adrian Popuţea), în colaborare cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat la finalul săptămânii trecute prima ediţiei a competiţiei de power punch – un concurs în care participanţii îşi pot măsura forţa cu care lovesc sacul de box. 51 de participanţi au fost prezenţi la eveniment, clasamentul fiind întocmit pe două categorii, masculin şi feminin. 37 de concurenţi s-au înscris la masculin, iar la feminin au fost 14 participante. Cel mai bun punctaj la masculin l-a avut Gergely Gabriel, urmat pe podium de… Citeste mai mult […]

  2. […] ACS Ringul Sălăjean (club înfiinţat de fostul pugilist, Adrian Popuţea), în colaborare cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat la finalul săptămânii trecute prima ediţiei a competiţiei de power punch – un concurs în care participanţii îşi pot măsura forţa cu care lovesc sacul de box. 51 de participanţi au fost prezenţi la eveniment, clasamentul fiind întocmit pe două categorii, masculin şi feminin. 37 de concurenţi s-au înscris la masculin, iar la feminin au fost 14 participante. Cel mai bun punctaj la masculin l-a avut Gergely Gabriel,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment