Preşedintele de la FC Zalău nu agreează actualul sistem competiţional

Play-off-ul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal a devenit, mai degrabă, o competiţie „de vacanţă”, mai ales că nicio echipă nu va retrograda la finalul sezonului. O certitudine în acest sens a fost şi partida desfăşurată marţi după-amiaza, pe Stadionul Municipal din Zalău, dintre FC Zalău şi Unirea Jucu. Cele două echipe nu şi-au creat mai mult de patru ocazii clare pe toată durata celor 90 de minute, iar la final, preşedintele clubului zălăuan, Ioan Morar, a recunoscut că jucătorii sunt deja cu gândul la vacanţă.

„Am avut câteva ocazii la scorul de 1 – 0, pe care, dacă le-am fi concretizat am fi putut obţine victoria. Per ansamblu, a fost un meci destul de slab, iar jucătorii se gândesc deja la vacanţă. La pauză, doi dintre jucătorii noştri, Marinaş şi Şulea, erau accidentaţi, iar Marinaş a şi fost nevoit să părăsească terenul de joc. Numeric, se simte plecarea celor trei jucători de la echipă (Andrei Lăcătuş, Mihai Gui şi Paul Chiş, n.r.), fiindcă avem un lot alcătuit din fotbalişti foarte tineri”, a afirmat oficialul clubului FC Zalău, care nu a ezitat să mai spună că actualul sistem competiţional este greşit. „Toată lumea vorbeşte că aceste jocuri din play-out sunt meciuri de vacanţă, tocmai în ideea că nu retrogradează nicio echipă şi nu mai există nicio miză. Este o greşeală faptul că s-a făcut un sistem competiţional cu play-off şi play-out. Voi avea o discuşţie cu cei doi antrenori pentru a le da şi juniorilor şansa de a evolua în etapele următoare, mai ales că nicio echipă nu va retrograda la finalul sezonului. Din vară vom continua acelaşi proiect, de a forma un lot tânăr, cu jucători dornici de afirmare. Vor urma modificări în lotul echipei, fiindcă nimeni nu este bătut în cuie. Cine are valoare şi merită să joace la FC Zalău va fi în lot, cine nu, va pleca”, a încheiat preşedintele Ioan Morar.
Odată cu finalul sezonului, cinci dintre jucătorii de bază de la FC Zalău îşi vor încheia contractul cu clubul de sub Meseş, aceştia fiind portarul leton, Edgars Portnojs şi jucătorii de câmp Adrian Marinaş, Andrei Şulea, Cristian Molnar şi Daniel Bogman.

 

2 Thoughts to “Preşedintele de la FC Zalău nu agreează actualul sistem competiţional”

  1. […] Via: Preşedintele de la FC Zalău nu agreează actualul sistem competiţional […]

  2. horos

    d-l nelutu mararu sa ramana toata viata presedinte…prieteni stiu de ce …hai nelutu forever ionica nemuritorul cele mai mari realizari din fotbalul salajean s-au facut cu nelutu mararu cel mai vero prezidente traiasca contribuabilul salajean

Leave a Comment