Preşedintele AJF Sălaj va fi ales la finalul lunii februarie

Prima întâlnire din acest an cu reprezentanţii cluburilor de fotbal din Sălaj este programată sâmbătă, 21 februarie, dată la care vor avea loc şi alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. Actualul conducător al fotbalului sălăjean, Dan Costin, se află la al doilea mandat, acesta urmând să-şi depună din nou candidatura pentru alegerile de luna viitoare. Toţi cei care doresc să candideze pentru funcţia de preşedinte pot să-şi depună candidaturile până vineri, 6 februarie, la sediul AJF.
Dacă în acest moment, instituţia care conduce fotbalul sălăjean dispune de un singur vicepreşedinte, acesta fiind Ioan Onicaş, la alegerile din 21 februarie vor fi aleşi doi vicepreşedinţi. Vor avea dreptul de a-şi depune candidatura doar reprezentaţi ai cluburilor din Liga a IV-a, Liga a IV-a şi reprezentanţii cluburilor de copii şi juniori. Nu vor avea dreptul de a candida, aşa cum s-a întâmplat la alegerile din 2010, reprezentanţii echipelor de minifotbal.
În cadrul Adunării Generale a AJF Sălaj vor mai fi aleşi patru membri în Biroul Executiv: un reprezentant al cluburilor din Liga a IV-a, un reprezentat al cluburilor din Liga a V-a, unul din partea cluburilor de copii şi juniori, dar şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri.
Alegerile sunt programate la ora 11, la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău.

Leave a Comment