Practică şi tu kayak-ul, sportul oficial al Universităţilor Oxford, Cambridge sau Liverpool

Sursă foto: Cambridge University Boat Club

Cele mai renumite universităti din întreaga lume au ales ca sport oficial kayak-ul și nu este de mirare. Practicarea acestui sport îmbunătătește puterea și flexibilitatea, și capacitatea de concentrare.

Kayak-ul poate fi practicat atât individual cât și în echipă și are un impact puternic asupra dezvoltării personale individuale datorită faptului că impune rigoare, antrenamente consecvente și depășirea limitelor într-un mod pașnic, cu impact scăzut asupra fizicului. În plus, kayak-ul se practică în aer liber ceea ce crește considerabil starea de bine a celor care îl practică.

 

Universităti ca Oxford, Cambridge, Washington University, Manchester, Cardiff, Liverpool și multe altele, care au dat lumii cele mai notabile personalităti, în toate domeniile, au ales ca sport oficial kayak-ul și oferă posibilitatea studentilor să-și clădească caracterele practicând acest sport.

La Clubul Nautic Simared oferim posibilitatea tinerilor să se initieze în practicarea acestui sport, să învete tehnica corectă, cu un instructor experimentat. Vârsta optimă pentru initierea în tainele kayak-ului este de la 12 ani însă acest sport nobil se poate practica de la orice vârstă.

Vei învăta tot ce trebuie să știi despre: ambarcatiune, cum să faci o priză corectă pe padelă sau pagaie și cum să faci tractiunea prin apă, cum să intri și să ieși din caiac și cum să manevrezi ambarcatiunea, tehnica de vâslit, tipuri de padelă, unghiuri pentru padele, vâslit de andurantă, vâslit viteză și multe altele.

 

Cursul de adresează atât începătorilor cât și per- soanelor care au mai padelat și vor sa își dezvolte aceasta pasiune.

 

În plus, începând din acest an, Clubul Nautic Simared  rămâne deschis pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul estival.

Detalii și informatii: 0773745577 sau info@simared.ro

 

Tu, ca membru al clubului nostru, ești parte din comunitatea care iubește sporturile nautice și natura! Prin fiecare cotizatie a ta sustii performanta celor 12 sportivi care se antrenează la Clubul Sportiv Nautic Simared și participarea acestora la antrenamente, deplasări și competitii.

 

Îti multumim că sustii performanta și faci parte din Clubul Nautic Simared!