Polonezul Andrzej Kowal este noul antrenor principal al Zalăului

Nici nu s-au despărţit bine de Nikolay Jeliazkov, care a părăsit echipa la pachet cu fiul său, Jani, că oficialii Volei Municipal Zalău au găsit înlocuitor pentru bulgar. Echipa va fi condusă în partea a doua a sezonului de polonezul Andrzej Kowal, cel care a antrenat, printre altele, şi  formaţia Asseco Resovia Rzeszow, una dintre cele mai bune formaţii din voleiul mondial. De altfel, Kowal i-a fost antrenor şi zălăuanului Adrian Gontariu la formaţia Resovia, devenind campioni ai Poloniei cu această echipă.

Polonezul va ajunge la Zalău în cursul săptămânii viitoare, iar sâmbătă, în meciul pe care Zalăul îl va susţine la Baia Mare, pe banca formaţiei va sta secundul Bogdan Nicolae.

3 Thoughts to “Polonezul Andrzej Kowal este noul antrenor principal al Zalăului”

 1. Anonim

  Sextetul de baza la echipă trebuia sa fie : Leo, Bălean, Mihalcea, Spânu, Matei, Bartha. Kroiss libero.

  Acuma tre sa recunoaștem ca Jani Jeliazkov nu a fost slab, a mai avut câteva sincope, dar de fiecare data cand il inlocuia Matei salva situația. Problema lui Jeliazkov antrenoru tine de insistența pe Gradinarov. Asta în condițiile în care Bălean a fost cel mai bun jucător anul trecut. Și sa îl ții rezerva? Nu doar ca e zalauan, da chiar e bun.
  Succes echipei!
  Suporterii iubesc spectacolul la fileu!
  Forza VMZ!

 2. Vadim

  La centrii as juca cu Gheorghiță

 3. volei

  Alti bani la greu, alt comision Gras (un salar minimum !). Traiasca ….

Leave a Comment