Plouati si batuti

Plouati si batuti

AS Venus Maeriste – Unirea Dej 2 – 4 (2 – 2)

Au marcat: Ioan Micle (min. 12, 15), respectiv Radu Gabrus (min. 19), Alin Chira (min. 37), Rares Petrean (min. 53, 58)

AS Venus Maeriste: Emil Lucaciu – Vasile Breazdau, Marius Pacurar, Marius Chereches, Pusok Karoly, Gheorghe Sabo, Cosmin Balmus, Ioan Micle, Calin Balota, Adrian Popa (min. 71, Sorin Gal) si Andrei Chis. Delegat: Ioan Brazdau.

Unirea Dej: Szekely Lorand – Florin Vardea, Andrei Dobrau, Marius Sarosi, Sergiu Coci (min. 71, Vasile Zoltan), Santclaire Ferreira (min. 45, Kerestes Eduard), Adrian Bud, Radu Gabrus, Alin Chira, Bogdan Faur si Rares Petrean (min. 80, Paul Holas). Antrenor: Eusebiu Suvagau.

Calificata in premiera in faza nationala a Cupei Romaniei la fotbal, AS Venus Maeriste nu a rezistat decat o repriza in fata echipei Unirea Dej, formatie ce a terminat pe locul 12 in sezonul trecut, in Seria a VI-a a Ligii a III-a.

Pe o ploaie torentiala care nu s-a oprit pe tot parcursul partidei, formatia salajeana a pierdut miercuri dupa-amiaza, pe Stadionul Magura din Simleu Silvaniei, cu scorul de 4 – 2 duelul cu echipa din Liga a III-a, Unirea Dej.

AS Venus Maeriste a avut un inceput surprinzator de meci, atacantul Ioan Micle inscriind doua goluri intr-un interval de doar trei minute. Deschiderea scorului s-a produs in minutul 12, cand Micle l-a invins pe portarul Szekely cu un sut din interiorul careului, trimis exact in vinclul portii. Trei minute mai tarziu, Maeriste a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, transformata de acelasi Ioan Micle. Suporterii echipei din Maeriste, prezenti la meci in numar destul de mare, se gandeau deja la surpriza pe care ar putea-o produce favoritii lor, insa sperantele le-au fost naruite rapid.

Pana la pauza, oaspetii au restabilit egalitatea. Radu Gabrus a inscris primul gol al dejenilor, in minutul 19, invingandu-l pe portarul Lucaciu cu un lob din interiorul careului. In minutul 37, Alin Chira a restabilit egalitatea, reluand in plasa, din numai 7 metri, o centrare venita de pe partea dreapta.

Slaba pregatire fizica a jucatorilor din Maeriste si-a spus cuvantul in partea secunda, dejenii reusind sa mai inscrie de doua ori si sa rateze alte cateva situatii bune de a marca. Golul de 2 – 3 a fost marcat in minutul 53, de Rares Petrean, care a scapat singur cu portarul Lucaciu si a trimis balonul in plasa pe langa acesta. Tot Rares Petrean a inchis si tabela, in minutul 58, reluand cu latul in plasa din 6 metri o lovitura de colt de pe partea dreapta.

Turul doi al Cupei Romaniei este programat in data de 3 august, in aceasta faza urmand sa intre in competitie si FC Zalau.

Leave a Comment