FC Zalau, surclasata la Baia Mare

FC Zalau, surclasata la Baia Mare

Al doilea amical pentru FC Zalau s-a consumat miercuri dimineata, la Baia Mare, impotriva nou-promovatei in Liga a II-a, Fotbal Club Maramures Universitar. Venita dupa o victorie fara mari emotii obtinuta in primul amical, in fata Olimpiei Satu Mare, adversara directa din serie incepand cu sezonul urmator, FC Zalau a pierdut cu un categoric 7 – 0 in fata gruparii maramuresene.

Scorul final al primei parti a fost 3 – 0, pentru baimareni inscriind Pop, de doua ori, si Gego. La reluare, gazdele au mai marcat de patru ori, prin Deac, Dragos, de doua ori, si Fanatean.

Este un scor exagerat, intr-adevar, insa trebuie tinut cont ca noi am inceput pregatirea de cateva zile, pe cand ei sunt deja la o alta etapa de pregatire. Scopul nostru in acest meci a fost sa vedem evolutia jucatorilor adusi in aceasta vara in probe. Sigur ca intre noi si Baia Mare este o diferenta de valoare, insa intr-un meci amical nu iti poti da seama de adevarata valoare a echipei, a declarat antrenorul Marius Pasca.

Partida de la Baia Mare s-a disputat pe Stadionul Viorel Mateianu si a fost arbitrata de o brigada FIFA, avandu-l la centru pe Cristi Balaj, ajutat la cele doua linii de Razvan Soporan si Ovidiu Ardelean.

Pentru FC Zalau urmeaza maine un nou amical, impotriva echipei din Liga a IV-a, Rapid Jibou. Partida este programata de la ora 18, insa deocamdata nu se stie locatia, fiindca FC Zalau are in continuare probleme cu terenul de antrenamente. Stadionul Municipal nu poate fi dat inca in folosinta, deoarece a fost regazonat partial in aceasta vara, iar conducerea Unitatii Militare nu a aprobat inca accesul pe Terenul Victoria. Pentru amicalul de maine ramane ca varianta Stadionul Magura din Simleu Silvaniei, insa nici aceasta locatie nu era sigura pana la inchiderea editiei. Daca nu putem juca nici la Simleu Silvaniei voi discuta cu cei de la Jibou sa jucam pe terenul lor, a precizat Pasca.

FCMU Baia Mare: Bota – Durus, Musuroaia, Toma, Siecoban, Achim, Fritea, Poiana, Vasile Pop, Gego, Brata. Au mai jucat: Lovasz – Sydney Faye, Olteanu, Istrofor, Hodor, Loi, Deac, Darjan, Fanatean, Dragos. Director tehnic: Ioan Tataran. Antrenori: Romulus Buia si Ciprian Dorobantu.

FC Zalau: Cozma – Pacurar, Jula, Cornaci, Negrean, Trusca, Sabou, Stanciu, Ionascu, Danila, Moldovan. Au mai evoluat: Chis, Maior, Neicu, Blaga, Pascalau, Craciun, Nicorici. Antrenori: Marius Pasca (principal, Cristi Oros (secund).

Leave a Comment