Play-off-ul le trage cu ochiul celor de la FC Zalău

Formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a obţinut vineri, la Turda, un punct care ar putea conta foarte mult în economia calificării în play-off-ul Ligii a III-a de fotbal

Arieşul Turda – FC Zalău 3 – 3 (1 – 1)
Au marcat: Ştefan Popa (min. 12), Nelu Bitiş (min. 46 şi 52), respectiv Gabriel Ţiriac (min. 3), Viorel Ionaşcu (min. 75), Daniel Supuran (min. 77)

FC Zalău rămâne neînvinsă în acest an, cu toate că vineri a susţinut al doilea meci oficial în deplasare din 2014. După două victorii pe teren propriu şi o remiză la Oşorhei, formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a obţinut un punct şi în deplasarea de la Turda. Formaţia zălăuană a terminat la egalitate, 3 – 3 meciul cu Arieşul din localitate, după ce zălăuanii au deschis scorul încă din minutul trei, iar în minutul 52, gazdele au condus cu 3 – 1.
Gabriel Ţiriac a fost cel care şi-a trecut primul numele pe lista marcatorilor, reluânnd bbalonul în plasă din numai cinci metri, după o ezitare a portarului Pampea. Avantajul formaţiei zălăuane a durat şapte minute, fiindcă, în minutul 12, Arieşul a restabilit egalitatea prin Ştefan Popa. Faza a pornit dintr-o lovitură liberă executată de zălăuanul Cosmin Sabou, care a trimis balonul în faţa porţii, iar Popa a reluat în plasă.
FC Zalău putea intra cu avantaj la vestiare, după ce Marinaş a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 43. Penalty-ul este exectuat de Cosmin Cosma, iar şutul căpitanului zălăuan este apărat de Florin Pampea.
Ratarea loviturii de pedeapsă pare să-i fi afectat pe jucătorii zălăuani, care nu au mai ieşit la fel de motivaţi de la vestiare. La numai un minut de la realuare, gazdele au reuşit să treacă în avantaj, Nelu Bitiş fiind cel care a înscris pentru 2 – 1, după o fază în care zălăuanii a solicitat poziţie de offside.
Acelaşi Bitiş mai înscrie o dată, în minutul 52, învingându-l pe portarul Man cu un şut din marginea careului.
FC Zalău nu renunţă la luptă, iar în minutul 75 reuşeşte să reducă din handicap, prin Viorel Ionaşcu. Două minute mai târziu, noul-intrat, Daniel Supuran, restabileşte egalitatea, înscriind pentru 3 – 3. Finalul a fost foarte disputat, ambeele echipe dorind cu orice preţ să obţină victoria. Antrenorul Zalăului, Călin Pop, a văzut finalul de meci din tribună, fiind trimis de arbitrul de centru pentru proteste.
Centralul băimărean, Cristian Cordea, a arătat patru minute de prelungire, iar în minutul 90+1, a lăsat Zalăul în zece oameni, acordându-i cartonaş roşu lui Viorel Ionaşcu, pentru o intrare dură la Săuca. Chiar şi în inferioritate numerică, Zalăul s-a apărat bine pe final de partidă, reuşit să obţină un punct care ar putea-o ajuta foarte mult în obţinerea calificării în play-off-ul campionatului.
Arieşul Turda: Florin Pampea – Daniel Lupşan, Florin Cardoş, Ştefan Popa, Mihăiţă Păianu, Dumitru Muscă, Tudor Săuca, Cosmin Sabou, Paul Muntean, Tudor Balmuş (min. 46, Nelu Bitiş) şi Adrian Fertea. Antrenor: Dan Stupar
FC Zalău: Cristian Man – Vlad Lung (min. 76, Daniel Supuran), Cosmin Cosma, Mihai Gui, Viorel Ionaşcu, Andrei Lăcătuş (min. 57, Mihai Cherecheş), Daniel Bogman, Cristian Molnar (min. 46, Paul Chiş), Gabriel Ţiriac, Andrei Şulea (min. 64, Raul Silaghi) şi Adrian Marinaş. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

One Thought to “Play-off-ul le trage cu ochiul celor de la FC Zalău”

  1. Anonim

    bravo baieti si felicitari,succes mai departe si sa ajungeti acolo sus unde va este locul bravo fc zalau

Leave a Comment