Phoenix Şimleu Silvaniei, la primul meci oficial pe teren propriu

„Vrem să ne calificăm în faza următoare a Cupei României”, a declarat antrenorul Mircea Abraham

Învinsă cu scorul de 1 – 3 săptămâna trecută pe terenul formaţiei CS Banatul Caransebeş, în cadrul manşei tur din prima fază a Cupei României, Phoenix Şimleu Silvaniei speră să întoarcă rezultatul în jocul de sâmbătă şi să se califice în sferturile de finală ale competiţiei. „Vrem să ne calificăm în faza următoare a Cupei României. Sper să câştigăm meciul şi să mergem mai departe, indiferent dacă vom fi nevoiţi sau nu să jucăm şi setul de aur. Evoluţia echipei este ascendentă, am avut şi la Caransebeş momente bune şi cred că putem juca şi mai bine acasă. Va fi primul meci oficial pe teren propriu din acest sezon şi sper ca băieţii să se mobilizeze şi să arate un volei de calitate”, a afirmat antrenorul Mircea Abraham.
De cealaltă parte, formaţia din Caransebeş vine cu gânduri mari la Zalău, antrenorul Pavel Craia afirmând că echipa sa îşi propune să câştige şi partida retur, de la Şimleu Silvaniei.
După două seturi câştigate de gazde în partida tur, Şimleul a reuşit să-şi adjudece parţialul trei, iar actul patru l-a pierdut la 23.
În cazul în care Şimleul se va impune cu 3 – 1, echipa calificată în faza următoare se va decide în setul de aur. Dacă gruparea şimleuană se va impune cu 3 – 0 va avea câştig de cauză, iar dacă se va impune cu 3 – 2 va pierde calificarea.
Câştigătoarea dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi CS Banatul Caransebeş va întâlni în sferturile de finală vicecampioana Volei Municipal Zalău.
Meciul retur dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi CS Banatul Caransebeş este programat sâmbătă, la ora 18, în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei.
Unirea Dej este prima echipă calificată în sferturile de finală, eliminând în prima fază Ştiinţa Explorări Baia Mare după 3 – 2 în tur şi 3 – 1 în retur.
În celelalte două dispute din manşa retur a primei faze se vor întâlni: Arcada Galaţi – VCM LPS Piatra Neamţ (2 – 3 în tur) şi CSM Bucureşti – Steaua Bucureşti (0 – 3 în tur).

Leave a Comment