Phoenix Şimleu încheie pe locul opt sezonul regulat

Phoenix Şimleu Silvaniei – CSM Bucureşti 3 – 0 (25 – 20, 25 – 21, 25 – 16)

În ultimul meci din cadrul primei faze a Diviziei A1, Phoenix Şimleu Silvaniei a obţinut o victorie în trei seturi sâmbătă seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei de pe penultimul loc, CSM Bucureşti. A fost o victorie destul de facilă a formaţiei pregătite de Mircea Abraham şi Marius Oniga, chiar dacă începutul de meci le-a aparţinut oaspeţilor.
CSM Bucureşti a avut 8 – 6 la prima întrerupere tehnică şi a continuat să conducă până la 14 – 13. Şimleuanii s-au trezit la timp şi au câştigat cinci mingi consecutive, ducând scorul la 18 – 14. Situaţia nu s-a mai modificat până la final, iar Phoenix s-a impus la o diferenţă de cinci puncte, 25 – 20.
În actul secund, echipa gazdă s-a aflat tot timpul la conducere, având 8 – 4 şi 16 – 14 la cele două întreruperi tehnice. Şimleuanii s-au desprins la patru puncte până la final, impunându-se la 21.
În prima parte a actului trei, oaspeţii au mai avut un moment de revenire. Şimleul a condus cu 8 – 6 la primul time-out tehnic, după care, CSM-ul a câştigat patru puncte consecutive, ducând scorul la 10 – 8. A fost doar un „foc de paie” din partea oaspeţilor, fiindcă şimleuanii şi-au revenit repede şi au întors rezultatul până la al doilea time-out, având 16 – 13. Finalul a fost diminat clar de echipa şimleuană, care s-a desprins la nouă puncte.
În prima fază a play-off-ului, Phoenix Şimleu Silvaniei va întâlni formaţia de pe locul nouă, LPS Piatra Neamţ, primul meci fiind programat sâmbătă, la Şimleu.
Phoenix Şimleu Silvaniei: Toth Gabor, Răzvan Vîlcelean, Ionuţ Rus, Rade Racovic, Nikolai Kostadinov, Şerban Paşcan şi Mihai Mărieş (libero). Au mai evoluat: Ionuţ Teleleu şi Ovidiu Teuşan. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga

One Thought to “Phoenix Şimleu încheie pe locul opt sezonul regulat”

  1. Anonim

    sezonul regulat. dar sezonul ne-regulat?

Leave a Comment