Phoenix Şimleu încearcă imposibilul pe terenul Craiovei

Vineri, ora 18, Sala Polivalentă din Craiova
SCM”U” Craiova – Phoenix Şimleu Silvaniei

Partidă extrem de dificilă pentru Phoenix Şimleu Silvaniei în cadrul etapei a VI-a a Diviziei A1. Voleibaliştii pregătiţi de Mircea Abraham vor întâlni în vineri seara, în deplasare, formaţia SCM Universitatea Craiova, echipă clasată pe locul trei după primele cinci runde.
„După cum aţi văzut, pentru noi toate meciurile sunt grele, indiferent că le jucăm acasă sau în deplasare. Dacă vom juca la Craiova la nivelul la care am evoluat cu Steaua în primele două seturi, probabil vom avea câştig de cauză. Totuşi, să nu uităm că Universitatea Craiova este o echipă de cupe europene, care joacă foarte bine atât în campionat, cât şi în competiţia europeană. Noi mergem să câştigăm fiecare meci pentru a ajunge pe un loc onorabil şi pentru a ne îndeplini obiectivul”, a afirmat Mircea Abraham.
În primele cinci runde, oltenii pregătiţi de Dănuţ Pascu au înregistrat patru victorii şi o înfrângere. Craiova a câştigat în trei seturi primul duel, cu Unirea Dej, la fel cum s-a întâmplat şi în cadrul rundei a doua, pe terenul Stelei. A urmat eşecul de pe teren propriu din cadrul etapei a treia, când oltenii au cedat cu 2 – 3 în faţa formaţiei Volei Municipal Zalău, iar în etapa a IV-a, Craiova s-a impus în cinci seturi pe terenul dinamoviştilor. În etapa trecută, adversara şimleuanilor a mai obţinut o victorie în cinci seturi, pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Şimleuanii au două victorii obţinute în primele cinci runde, ambele cu 3 – 2, în faţa nou-promovatelor CS Banatul Caransebeş şi Steaua Bucureşti.
Partida dintre SCM Universitatea Craiova şi Phoenix Şimleu Silvaniei este programată la ora 18, în Sala Polivalentă din Craiova.

Leave a Comment