UPDATE: Peter Nagy, încă un an la CS Volei Municipal Zalău

Echipa masculină de volei a Zalăului se poate baza şi în sezonul viitor pe unul dintre cei mai buni universali din campionatul românesc. Peter Nagy a semnat joi un nou contract cu Clubul Sportiv Volei Municipal Zalău, acesta fiind valabil pe o perioadă de un an. Dacă în sezonul trecut voleibalistul maghiar a evoluat destul de puţin pentru fosta campioană a României, din cauza unor probleme de sănătate, acesta speră ca în viitoarea ediţie de campionat să ajute mult mai mult echipa în proiectul pe care conducerea l-a început în iarna acestui an.

„Peter Nagy este un jucător de valoare şi mă bucur că l-am determinat să mai rămână un sezon la echipă. Cel mai mult îi doresc să aibă un sezon fără accidentări”, ne-a declarat antrenorul principal al CS Volei Municipal Zalău, Aurel Vlaicu.
„Pepe” a fost transferat, pentru prima dată la Zalău, în vara anului 2010, câştigând cu Remat Zalău două titluri de campion şi Cupa României. Evoluţiile sale foarte bune au atras atenţia cluburilor mari din Europa, astfel că în vara anului 2012, voleibalistul maghiar avea să semneze un contract cu clubul francez, Voleey Club Montpellier. Francezii au renunţat însă repede la serviciile sale, după ce jucătorul a suferit o accidentare destul de gravă la spate, iar conducerea clubului zălăuan a profitat de situaţie şi l-a readus la echipă.
Tot în această săptămână, conducerea echipei CS Volei Municipal Zalău a semnat un nou contract valabil pe o perioadă de doi ani, cu centru Răzvan Mihalcea. Voleibalistul originar din Bucureşti a evoluat la Zalău şi în ultimele două sezoane, după ce jucase cinci ani la Piatra Neamţ.
Constractul dintre jucător şi clubul zălăuan a fost semnat marţi, înainte ca Mihalcea să plece în Belgia cu lotul naţional al României.

 

Leave a Comment