Peste 60 de pugilişti s-au duelat la o gală de box organizată în Zalău

Sportivi de la şase cluburi s-au duelat timp de două zile la Zalău, la evenimentul organizat de Clubul Sportiv Municipal Zalău în colaborare cu administratorul piscninei Season Pool din Zalău. De altfel, sparingurile din prima zi a evenimentului s-au desfăşurat chiar în incinta piscinei mai sus amintită, competiţia continuând joi la sala de antrenamente de la Stadionul Municipal.

CSM Zalău, Box Club MLG, Speranţa Jucu, CSM Cluj, CSM Bistriţa şi CSS 2 Baia Mare sunt cluburile care au avut peste 60 de reprezentanţi la evenimentul de la Zalău.

Gala de miercuri a cuprins 18 sparringuri, iar reuniunea de joi a avut 25 de meciuri.

„Au fost niste sparringuri reuşite şi benefice din punctul meu de vedere. Principalul nostru scop a fost de a pregăti echipa de cadeţi cu care suntem prezenţi începând de duminică la Cupa României de la Târgu Jiu. Toată lumea s-a simţit foarte bine, iar administratorul piscinei le-a oferit câte un grătar tuturor sportivilor şi antrenorilor la finalul primei zile de sparringuri. Avem sportivi care încep să confirme, iar aici l-aş aminti pe zălăuanul Andreo Roşca, ce boxează la categoria 80 de kilograme, juniori. Şi echipa de fete din Şimleu Silvaniei a avut o comportare foarte bună”, a precizat antrenorul Adrian Popuţea.

Echipa CSM Zalău ce participă la ediţia din acest an a Cupei României este alcătuită din: Mario Pop (cat. 38,5 kg), Sergiu Todoran (cat. 43 kg), Cristian Balint (44,5 kg), toţi trei din Zalău, Cristian Terec (56 kg) şi Răzvan Cristea (90 kg), ambii idn Zalău. Este aceeaşi echipă care a participat la Campionatul Naţional din luna mai şi care s-a întors acasă cu două medalii de argint şi una de bronz.

„Obiectivul stabilit pentru Cupa României este câştigarea a două medalii şi accederea în finală cel puţin la o categorie”, a mai declarat Popuţea.

Leave a Comment