Peste 500 de copii au participat la evenimentul „Bucurie în mişcare” de la Zalău

Platoul de marmură din faţa Prefecturii a găzduit la finalul săptămânii trecute evenimentul „Bucurie în mişcare”, organizat de Asociaţia „11Even” Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Zalău, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJST) Sălaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj. Evenimentul a debutat la ora 10, cu un maraton al jocurilor româneşti, la care au participat cei mai mici copii prezenţi.
Au fost organizate multe jocuri şi concursuri inedite, cum ar fi slow-biking, fun-tenis, fotbal-target, ski pe asfalt, badminton, streetball, tenis cu piciorul, precum şi demonstraţii sportive realizate de cluburile CS Terra-Kid Zalău, CS Alegria, CSM Zalău, CS Vidalis, CS Grand-Gym Jibou, CS Dani-San Zalău, Alfa Zalău şi CS Gold Gym Şimleu Silvaniei.
Pe un teren amenajat pe Platoul de marmură a avut loc şi o competiţie de stretball, la care au participat mai multe echipe de adolescenţi, competiţie la care câştigătorii au primit cupe, diplome şi tricouri din partea organizatorilor.
Adrian Fărcaş, directorul DJST Sălaj, a ţinut să mulţumească la final tuturor cluburilor care au acceptat invitaţia de a participa la acest eveniment pentru a oferi demonstraţii copiilor şi tinerilor prezenţi, dar şi reprezentanţilor mass-mediei locale pentru promovarea evenimentului.

One Thought to “Peste 500 de copii au participat la evenimentul „Bucurie în mişcare” de la Zalău”

  1. Anonim

    Evenimentul a fost sambata. Voi scrieti despre el miercuri. Bine si asa!

Leave a Comment