Peste 40 de iubitori ai voleiului pe plajă au participat la „Cupa Poic”

Asociaţia „Sat de vacanţă Poic” şi Consiliul Judeţean Sălaj au organizat, la finalul săptămânii trecute, „Cupa Poic” la volei pe plajă, eveniment ce s-a desfăşurat în Parcul de aventură Poic Huta. La competiţie s-au înscris nouă echipe, şase din judeţul Sălaj, două din Bihor şi o formaţie din Ungaria, totalizând peste 40 de participanţi. Competiţia a cuprins 18 meciuri ce au durat 12 ore.
Un volei de calitate, bună dispoziţie, dar şi câteva surprize culinare au fost „ingredientele” evenimentului de la Poic Huta. Toate echipele participante au primit medalii, cupe şi diplome din partea organizatorilor, festivitatea de premiere fiind oficiată de Paul Maghiu – administrator public al Consiliului Judeţean Sălaj.
Printre participanţi s-au numărat şi foşti voleibalişti de performanţă, unul dintre ei fiind Ciprian Verdeş, campion al României cu Elcond Zalău.
Organizatorii au ţinut să mulţumească tuturor participanţilor pentru efortul depus, dar şi celor împlicaţi în buna desfăşurare a evenimentului, dorinţa acestora fiind de a organiza în 2023 şi ediţia cu numărul doi.

2 Thoughts to “Peste 40 de iubitori ai voleiului pe plajă au participat la „Cupa Poic””

  1. […] Asociaţia „Sat de vacanţă Poic” şi cu Consiliul Judeţean Sălaj au organizat, la finalul săptămânii trecute, „Cupa Poic” la volei pe plajă, eveniment ce s-a desfăşurat în Parcul de aventură Poic Huta. La competiţie s-au înscris nouă echipe, şase din judeţul Sălaj, două din Bihor şi o formaţie din Ungaria, totalizând peste 40 de participanţi. Competiţia a cuprins 18 meciuri ce au durat 12 ore. Un volei de calitate, bună dispoziţie, dar şi câteva surprize culinare au fost „ingredientele” evenimentului de la Poic Huta. Toate echipele participante au primit medalii,… Citeste mai mult […]

  2. […] Asociaţia „Sat de vacanţă Poic” şi cu Consiliul Judeţean Sălaj au organizat, la finalul săptămânii trecute, „Cupa Poic” la volei pe plajă, eveniment ce s-a desfăşurat în Parcul de aventură Poic Huta. La competiţie s-au înscris nouă echipe, şase din judeţul Sălaj, două din Bihor şi o formaţie din Ungaria, totalizând peste 40 de participanţi. Competiţia a cuprins 18 meciuri ce au durat 12 ore. Un volei de calitate, bună dispoziţie, dar şi câteva surprize culinare au fost „ingredientele” evenimentului de la Poic Huta.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment