Peste 3.500 de elevi sunt angrenaţi la Cupa Văilor

Devenită o tradiţie la nivel de judeţ, Cupa Văilor va începe vineri dimineaţa cu etapa pe văi, competiţia ajungând în acest an la cea de-a 47-a ediţie. Etapa pe văi se va organiza în 12 locaţii: Cupa Văii Agrijului la Şcoala din Agrij, Cupa Văii Almaşului la Şcoala din Sînmihaiul Almaşului, Cupa Văii Barcăului I la Şcoala din Plopiş, Cupa Văii Barcăului II la Şcoala din Halmăşd, Cupa Văii Crasnei la Şcoala din Pericei, Cupa Văii Sălajului la Şcoala din Hereclean, Cupa Văii Someşului I la Ileanda, Cupa Văii Someşului II la Bălan, Cupa Văii Someşului III la Băbeni, Cupa Văii Zalăului la Bocşa, Cupa Oraşelor la Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” din Cehu Silvaniei, iar Cupa Municipiului Zalău la Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” din Zalău.
Competiţia este rezervată elevilor din clasele III – VIII de la şcolile gimnaziale din judeţ, care se vor întrece la patru discipline: atletism (patru probe), handbal, volei şi minifotbal.
„Apreciem, ca de fiecare dată, efortul dascălilor şi al conducerilor şcolilor organizatoare, precum şi implicarea autorităţilor locale, care în unele localităţi fac investiţii mari pentru reabilitarea bazelor sportive necesare. La etapa pe văi, suntem ajutaţi de profesorii de sport de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău şi Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău în depistarea unor noi talente pentru secţiile de performanţă, la fel cum s-a întâmplat şi în anii anteriori”, a afirmat Nicu Lăpuşan, consilier pe probeleme de sport în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj.
Etapa finală va avea loc vineri, 29 mai, la Zalău, urmând să se califice primii doi elevi la cele patru probe de atletism, precum şi echipele clasate pe primul loc la disciplinele handbal, volei şi minifotbal.
Cupa Văilor este cea mai mare competiţie de masă organizată la nivel de judeţ şi una dintre cele mai mari din ţară, fiind angrenaţi peste 3.500 de elevi.
Pentru ediţia din acest an, DJST Sălaj a alocat suma de 6.200 de lei pentru premii constând în cupe, trofee şi diplome atât pentru etapa pe văi, cât şi pentru cea finală.

One Thought to “Peste 3.500 de elevi sunt angrenaţi la Cupa Văilor”

  1. dumitru

    Ai un calculator si o retea de internet…? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: luminitadumitru1974@yahoo.ro Important ! Lasati mesajul cu textul ” INFO ” doar pe e-mail ! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
    Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
    Oferim si solicitam seriozitate!

Leave a Comment