Personalităţi din lumea fotbalului românesc, prezente la „Cupa Viitorul”

La fel ca în anii anteriori, şi ediţia din acest an a „Cupei Viitorul” a început cu un meci de gală în care au evoluat, pe de-o parte oameni de afaceri din judeţ, iar de cealaltă parte politicieni şi nume cunoscute din lumea fotbalului românesc. Evenimentul a fost organizat de deputatul Lucian Bode în echipa acestuia evoluând şi invitaţii speciali ai evenimentului.
Cele peste 300 de persoane prezente luni seara la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean i-au putut admira pe Cosmin Contra – selecţionerul echipei naţionale de seniori, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici şi Florin Constantinovici.
Printre invitaţii speciali ai evenimentului s-au mai numărat Răzvan Burleanu – preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Toncean – preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor şi Cristian Petropulos – preşedintele AJF Alba.
„Vreau să-i felicit pe organizatorii acestui eveniment, dar şi pe copii şi părinţi pentru că aici se organizează unul dintre cele mai puternice turnee din ţară. Continuaţi să-i susţineţi pe copiii dumneavoastră pentru două lucruri: să facă fotbal şi şcoală. Ambele sunt foarte importante în viaţa lor. Sunt aici în această seară atât selecţionerul Cosmin Contra, cât şi alte nume importante din fotbalul românesc, modele pentru copiii cluburilor participante la acest turneu”, a declarat preşedintele Răzvan Burleanu.
În componenţa celeilalte echipe s-au regăsit Vasile Jula şi Cosmin Sabou, sălăjeni ce au evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc în anii anteriori.
Aşa cum era de aşteptat, în evidenţă au ieşit invitaţii speciali Cosmin Contra, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, care şi-au trecut numele şi pe lista marcatorilor. Meciul s-a încheiat cu o remiză, 4 – 4.

Leave a Comment