O echipă de handbal din Franţa, în cantonament la Zalău

Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru noul sezon, HC Zalău se pregăteşte în această săptămână alături de o echipă de handbal feminin din Liga a 2-a franceză.
„Este o relaţie de reciprocitate. Probabil vom merge şi noi în toamnă într-un stagiu de pregătire de câteva zile în Franţa. Echipa provine din zona oraşului Montpellier, iar la Zalău efectuează un stagiu de pregătire de şapte zile, perioadă în care vom susţine şi două jocuri de pregătire. Este un prilej pentru mine de a folosi jucătoarele din linia a doua. Pot spune că este o onoare ca o echipă din Franţa să vină în cantonament la Zalău”, a declarat Gheorghe Tadici.
HC Zalău va mai susţine trei jocuri de verificare la finalul săptămânii, toate în cadrul „Cupei de Vară” ce va avea loc în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Evenimentul este programat vineri şi sâmbătă, fiind invitate CSM Slatina, Universitatea Cluj şi SCM Craiova.
Echipa zălăuană va susţine primul meci vineri dimineaţa, la ora 9:30, în compania celor de la Slatina, al doilea vineri, la ora 19:15, împotriva Craiovei, iar ultimul, sâmbătă, începând cu ora 11:15.

Leave a Comment