Performanţa continuă la HC Zalău

Deşi are la dispoziţie unul dintre cele mai tinere loturi din Liga Naţională, Gheorghe Tadici a reuşit să califice HC Zalău în play-off-ul Ligii Naţionale, unde va întâlni, în prima fază, ocupanta primului loc, HCM Baia Mare. Bugetul echipei pentru acest an a fost stabilit în ultima Adunare Generală a Acţionarilor, desfăşurată luni, iar managerul Gheorghe Tadici se declară mulţumit de finanţarea pe care echipa sa o va avea şi în acest an de la Consiliul Judeţean Sălaj. „Bugetul stabilit în Adunarea Generală de luni este mai mult decât suficient pentru competiţia internă. Este un buget similar cu cel de anul trecut, iar în cazul unei calificări în cupele europene sau al efectuării unor transferuri importante, acesta va fi majorat. Urmează un sezon mult mai dificil, mai ales că o mare parte dintre echipe se vor întări în pauza de vară, dar vom aborda la fel de încrezători ediţia următoare de campionat, iar în partidele care au rămas de disputat în acest sezon, vom încerca să obţinem rezultate cât mai bune”, a afirmat tehnicianul formaţiei zălăuane.

Conducerea clubului nu a stabilit ca obiectiv o calificare în cupele europene, însă HC Zalău are şanse reale să evolueze într-o astfel de competiţie, având în vedere că, foarte probabil, România va putea înscrie cinci echipe în întrecerile europene. „Va fi foarte greu de obţinut o calificare în cupele europene. Unul din cele cinci locuri este asigurat deja, în urma rezultatelor înregistrate la Cupa României, astfel că patru echipe mai urmează să se califice în întrecerile europene. În prima fază a play-off-ului este greu să emitem pretenţii, având în vedere că întâlnim cea mai bună echipă din campionat, unde se fac investiţii foarte mari. Vom încerca însă, să obţinem o clasare cât mai bună în partea a doua, care să ne permită chiar o calificare în cupele europene”, a conchis Gheorghe Tadici.

4 Thoughts to “Performanţa continuă la HC Zalău”

  1. Anonim

    normal ca esti multumit ca mai ai in conturile echipei destui bani. poti fi nemultumit cand primesti bani fara sa faci nimic?

  2. Sa stiti

    Omul asta face performanta din orice . Cine credea ca se califica in play off cu ce echipa a avut fata de altele ca Csm Buc, Deva, Ploiesti, CraiovaConstanta si la ce salarii se dau aclo ? Iar CSM a umblat cu tot felul de smecherii sa-i scoata… Bravo lui . cand NU o sa mai fie , praful se alege de handbal la Zalau

  3. @Sa stiti

    @ sa stiti : Mare dreptate ai in comentariul de mai sus. cat avem valori (apreciate de alti-straini -vezi antrenor de nationala si rezultatele lui)NU le apreciem corect, apoi cand dispar incepem sa-i regretam. cand e prea tarziu….. asta e natia noastra de rahat, distructiva….

  4. UNUL

    Zalaul NU merita asemenea echipa si antrenor.

Leave a Comment