Penultima deplasare a sezonului pentru HC Zalău

După o serie de modificări ale datei de desfăşurare a meciului dintre Universitatea Alexandrion Cluj şi HC Zalău, Federaţia Română de Handbal a programat partida pentru luni, ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.
„Este un meci în urma căruia putem păstra şanse la ocuparea locului şapte, deşi locul şapte, opt sau nouă nu este mare lucru. Contează, totuşi, să fii la jumătatea clasamentului sau în partea a doua. Şi Clujul a scăpat de emoţiile retrorgadării sau a locurilor care duc la turneul de baraj pentru menţinere/retrogradare. Pentru noi, doar locul şapte mai poate fi atins. Voi aborda atât meciul de la Cluj, cât şi celelalte două care mai rămân cu jucătoarele care se vor afla şi anul viitor sub contract cu clubul nostru. Nu înseamnă, însă, că toate cele care sunt sub contract cu noi vor şi rămâne la Zalău”, a declarat Gheorghe Tadici.
Meciul a fost amânat pentru luni, deaorece în weekend a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” Campionatul Naţional de Badminton.
Formaţia clujeană ocupă locul zece înaintea disputei cu Zalăul, având 25 de puncte. Zălăuancele se situează pe poziţia a şaptea, cu 31 de puncte acumulate.
Finanţator HC Zalău: Consiliul Judeţean Sălaj. Acţionari: Inserco, Total AS, Ady Com, Damco Press. Colaboratori: Cento Group, Hanul Drumeţilor, Brilliant Parc, SC Multicom SRL, Vidalis, Magazin Sălăjean, Sălăjeanul TV, Accent Art, Meseş Security, Spitalul Judeţean Sălaj, Tacon SRL şi PMT Investment.

Leave a Comment