Pentru a patra oară în acest sezon, Phoenix Şimleu se duelează cu Piatra Neamţ

Sâmbătă, ora 16, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ

VCM LPS Piatra Neamţ – Phoenix Şimleu Silvaniei

Pentru Phoenix Şimleu Silvaniei, viitorul nu sună prea bine, având în vedere următoarele trei dispute pe care le are de susţinut în campionat. Voleibaliştii pregătiţi de Mircea Abraham şi Marius Oniga vor evolua sâmbătă în deplasare, pe terenul echipei VCM LPS Piatra Neamţ.
Cele două echipe se situează una lângă cealaltă în clasament, la egalitate de puncte, „nemţenii” clasându-se pe locul şapte, în timp ce Phoenix Şimleu ocupă poziţia a VIII-a.
Din păcate, antrenorul Mircea Abraham a suferit un preinfarct la începutul acestei săptămâni, fiind internat la o clinică din Cluj. Tehnicianul zălăuan speră încă ca jucătorii săi să nu fie afectaţi de problemele sale de sănătate şi să facă un meci bun la Piatra Neamţ. „Nu ascund faptul că băieţii sunt puţin afectaţi de problemele pe care le-am avut eu în ultima perioadă, dar am discutat cu ei la telefon şi sper ca până la ora meciului să-şi revină în totalitate. Ne dorim să avem o evoluţie cât mai bună, dar suntem conştienţi că ne va fi foarte greu să obţinem o victorie, mai ales că şi Piatra Neamţ este într-o situaţie foarte asemănătoare cu a noastră”, ne-a declarat Abraham.
De cealaltă parte, Dan Gavril îşi doreşte ca echipa sa să răzbune eşecul din partida tur. „Ne dorim să câştigăm maximum de puncte din acest meci şi să spălăm eşecul din tur, în care nu am putut face faţă foarte mult din cauza accidentărilor cu care ne-am confruntat. Faptul că, în acest moment, suntem într-o zonă fierbinte este tot din cauza acelei înfrângeri, din tur, de la Şimleu. Sperăm să facem un joc bun, mai ales că nu avem niciun fel de probleme în lot”.
Meciul dintre cele două echipe este programat mâine, de la ora 16, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

 

Leave a Comment