Paula Todoran şi Marian Cătălin, pe podium la Crosul „Gabriela Szabo”

Prezentă pentru a opta oară la Crosul „Gabriela Szabo”, eveniment ce a ajuns în acest an la cea de-a X-a ediţie, Paula Todoran a luat startul în cursa de opt kilometri, trecând prima linia de sosire la categoria senioare. Campioana naţională la maraton şi semimaraton a înregistrat şi un timp bun la final, care-i dă speranţe pentru competiţiile viitoare, unde principala ţintă este realitarea baremului de participare la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Rio de Janeiro, în proba de maraton. „Crosul Gabriela Szabo este un concurs tradiţional, iar în acest an s-a schimbat traseul. Condiţiile de organizare au fost foarte bune şi sunt mulţumită atât de rezultat, cât şi de timpul obţinut la final. Nu au fost adversare puternice la start, dar mă bucură prezenţa Gabrielei Szabo la acest concurs, deoarece este o sportivă pe care o putem lua drept model de fiecare dată”, a declarat sportiva pregătită de Mirel Seişanu.
Paula Todoran va continua pregătirea pe plan local până în data de 6 iunie, când va participa la Cupa României în proba de 10.000 metri.
La Crosul „Gabriela Szabo” au fost prezenţi şi atleţi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Cătălin Marian, care s-a clasat pe locul doi la categoria juniori. Un rezultat notabil a obţinut şi Claudiu Meleg, care s-a clasat pe locul patru.

Leave a Comment