Paula Todoran, premiată de autorităţile locale pentru prezenţa la Jocurile Olimpice

Atleta Paula Todoran a participat luna trecută la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind singura sportivă zălăuană participantă la ediţia din acest an a celui mai important eveniment sportiv de pe mapamond. Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi antrenată de Mirel Seişanu a luat startul în proba de maraton, clasându-se pe locul 101 la finalul cursei, cu timpul de două ore, 48 de minute şi 54 de secunde.
În cadrul unei conferinţă de presă organizată la începutul acestei luni, atleta zălăuană a explicat evoluţia de la Rio, afirmând că motivele care au dus la această clasare sunt multiple. Sportiva de la CSM Zalău s-a confruntat şi cu probleme de sănătate în timpul cursei, fiind nevoită să se oprească pentru câteva minute la kilometrul 32.
Chiar dacă, din diverse motive, Paula Todoran nu a avut o evoluţie foarte bună la prima ei prezenţă la Jocurile Olimpice, atleta zălăuană va fi premiată de Primăria municipiului Zalău pentru calificarea la competiţia de la Rio.
Solicitarea de premiere a Paulei Todoran, dar şi a antrenorului acesteia a fost făcută de Lucian Bîrlogeanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism (AJA) Sălaj.
Paula Todoran şi Mirel Seişanu vor fi recompensaţi cu 5.000 de lei fiecare, suma totală urmând să fie aprobată joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local.

One Thought to “Paula Todoran, premiată de autorităţile locale pentru prezenţa la Jocurile Olimpice”

  1. aaa

    Oare nu era normal sa fie premiata si cealalta sportiva de la csm zalau participanta la Olimpiada ???Nu tot Zalaul l a reprezentat ?

Leave a Comment