Paula Todoran, la prima cursă oficială din 2015

Sportiva pregătită de Mirel Seişanu va lua startul la Campionatul Naţional de Semimaraton de la Craiova

Pentru Paula Todoran, sezonul competiţional începe la Craiova, unde sâmbătă va avea loc ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Semimaraton. Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău a luat startul şi anul trecut la acest concurs, iar la final a devenit campioană naţională, performanţă pe care speră să o obţină şi în acest an. „Obiectivul clubului este câştigarea unei medalii, dar îmi doresc foarte mult să îmi păstrez titlul câştigat anul trecut. Pregătirea a decurs normal, mă simt bine şi sper să fac o cursă bună”, a declarat Paula Todoran.
Principala ţină din această lună rămâne Maratonul de la Hamburg, un concurs la finalul căruia Paula Todoran poate obţine dreptul de participa la Campionatul Mondial de Maraton din China, programat în luna august.
„Paula s-a pregătit bine pentru acest concurs, se simte bine, nu acuză probleme de sănătate şi sperăm să fie o cursă reuşită, iar la final să obţină o clasare pe podium. Competiţia supremă în această lună este Maratonul de la Hamburg, iar pregătirea s-a axat mai mult pe maraton, însă sperăm să obţinem un rezultat bun şi la Craiova. Realizarea unui barem bun la Maratonul de la Hamburg îi conferă Paulei dreptul de a participa la Campionatul Mondial din China”, a afirmat antrenorul Mirel Seişanu.
La Campionatul Naţional de Semimaraton de la Craiova vor lua startul şi patru sportivi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău: Raul Crecan, Gruia Luca, Cristian Coste şi Petre Breje. Aceştia vor concura la categoria juniori I, urmând să puncteze atât la individual, cât şi în clasamentul pe echipe.

Leave a Comment