Patru sportivi sălăjeni au obținut premii importante la Grand Prix Pro Nutrition – Dej 2017

Competiția sportivă Grand Prix Pro Nutrition, cea mai mare competiție de bodybuilding din România, desfășurată în localitatea Dej, în zilele de 32 și 24 septembrie, a reprezentat cel mai bun prilej pentru sportivii sălăjeni ai Clubului Sportiv Alfa Zalău de a-și dovedi nu doar calitățile și rezistența, ci și munca asiduă, desfășurată în antrenamentele precompetiționale din timpul anului.

La concurs, clubul zălăuan Alfa s-a prezentat cu patru sportivi, fiecare dintre aceștia obținând premii la secțiunile sportive pe care le-au reprezentat. Astfel, Mihai Copos a obținut un frumos loc III la concursul de Skandenberg, categoira 80 kilograme, în timp ce Cristian Pop a obținut locul IV la aceeași secțiune, categoria 70 kilograme.

La culturism, Szeredai Krisztian a obținut locul VII la Bench press – împins la piept, iar Johnn Hazulea s-a clasat pe locul nouă la Culturism, secțiune la care au participat 22 de concurenți. La această competiție de anvergură s-au aliniat la start, în total, 450 de participanți.

One Thought to “Patru sportivi sălăjeni au obținut premii importante la Grand Prix Pro Nutrition – Dej 2017”

  1. Anonimii celebrii

    De exista 32 septembrie????

Leave a Comment