Patru sălăjeni au luat startul la ediţia a V-a a „Cupei Meseş – Cento Group”

Piloţi de raliuri din opt judeţe au revenit sâmbătă în Sălaj, pentru a lua startul la cea de-a V-a ediţiei a „Cupei Meseş – Cento Group”, eveniment desfăşurat pe traseul „Treznea – intersecţia cu DN1F”.
36 de piloţi din judeţele Maramureş. Satu Mare, Sălaj, Bihor, Timiş, Hunedoara, Caraş-Severin şi Cluj au participat la ediţia din acest an, patru dintre aceştia fiind sălăjeni.
Pe lângă cei doi care au participat şi la ediţia de anul trecut, Szabo Robert şi Sergiu Adrian David, la evenimentul de sâmbătă au mai fost prezenţi zălăuanul Vlad Gâlgău şi Beko Istvan, din Meseşenii de Jos, ambii pilotând maşini de tipul Subaru Impreza. Un autoturism de acelaşi tip a condus şi Szabo Robert, în timp ce Sergiu Adrian David s-a aflat la bordul unui Seat Cordoba.
Pentru Vlad Gâlgău a fost a doua prezenţă la acest eveniment, prima participare la „Cupa Meseş – Centro Group” fiind în urmă cu trei ani, când a condus un Audi S3.
„Cupa Meseş – Centro Group” a reprezentat a cincea etapă din cadrul Campionatului Internaţional de Viteză pe Traseu Montan, ultima fiind programată la Cluj, în data de 30 septembrie.
Vom reveni cu detalii.

3 Thoughts to “Patru sălăjeni au luat startul la ediţia a V-a a „Cupei Meseş – Cento Group””

  1. cilichidreanu

    Proiect B: viitorul tau e aici! Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood? Un sistem deschizator de drumuri! Cu toate fortele spre Hollywood! Riscul este zero! Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Cu rezultate demonstrate: Proiect B!Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Promovam cel mai spectaculos subiect de film! Acest sistem este verificat! Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

  2. Alfaman

    Baicilichidreanu, da-te draq de escroc!

  3. Alfaman

    Bai cilichidreanu, da-te draq de escroc!

Leave a Comment