Patru medalii pentru karateka de la CS Vidalis Zalău

Toţi cei patru sportivi pregătiţi de Cristian Bolduţ au urcat pe podium la Cupa României, obţinând o medalie de aur, una de argint şi două de bronz

Printre cei peste 200 de sportivi prezenţi la ediţia a II-a a Cupei României la karate kyokushin au fost prezenţi şi patru karateka de la CS Vidalis Zalău, antrenaţi de Cristian Bolduţ. Competiţia a avut loc sâmbătă, la Cluj, fiind rezervată copiilor, juniorilor şi seniorilor de categoria B (sportivi care nu fac parte din lotul naţional).
Toţi cei patru zălăuani au concurat la categoria seniori, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Sergiu Brisc. Acesta a obţinut medalia de aur după ce a învins patru adversari. Cel mai greu meci a fost cel din semifinale, Brisc învingându-l în prelungirile reprizei a doua, prin knokout, un sportiv arădean foarte puternic. Finala a fost la discreţia sportivului zălăuan, acesta câştigând tot prin knokout. „Sergiu Brisc a confirmat la această competiţie faptul că este un sportiv valoros, iar modul în care a gestionat fiecare luptă demonstrează forma foarte bună în care se află”, a declarat Cristian Bolduţ.
Medalia de argint a fost câştigată de Iulian Corciac, care a produs surpriza delegaţiei zălăuane. Deşi nu este încă senior, având 17 ani, acesta a reuşit să treacă de doi sportivi mai valoroşi decât el la categoria -70 kg. şi să intre în posesia medaliei de argint.
Robert Siladi şi Mihai Zimbram au fost cei doi zălăuani medaliţi cu bronz la categoria -70 kg, respectiv -90 kg. Ambii sportivi au reuşit să câştige două meciuri, însă pe fondul unei relaxări în semifinale, aceştia au ratat accederea în ultimul act al categoriei.
Pentru CS Vidalis Zalău urmează în luna decembrie Cupa României pe echipe.

Leave a Comment