Patru jucători de la Volei Municipal, la final de contract

Odată cu finalul sezonului 2015 – 2016 al campionatului de volei masculin, vicecampioana României, Volei Municipal Zalău îşi încheie colaborarea cu patru dintre jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie în ultimele sezoane. Printre cei patru voleibalişti aflaţi la final de contract cu clubul de la poalele Meseşului se numără şi căpitanul Leonardo Dal Bosco, însă, conducerea echipei i-a în calcul continuarea colaborării cu jucătorul brazilian.
Voleibalistul din „Ţara Cafelei” a fost transferat formaţia zălăuană în urmă cu trei ani, Volei Municipal Zalău fiind primul club din Europa pentru care a evoluat Leonardo Dal Bosco.
Un al jucător valoros care se află la final de contract cu echipa zălăuană este Marian Bala, care evoluează, la fel ca brazilianul Dal Bosco, pe postul de trăgător secund. Se pare că jucătorul a primit deja oferte atât de la Arcada Galaţi, cât şi de la un club din străinătate, dar nu este este exclusă nici varianta continuării la clubul zălăuan.
„Vom purta tratative cu ambii jucători, pentru a continua colaboarea. Dacă vom ajunge la un numitor comun, atât Leo, cât şi Bala, vor evolua la Zalău şi în sezonul viitor”, a precizat Marcel Doru Ţârle, director executiv al CSVM Zalău.
Coordonatorul Marin Lescov se află şi el la final de contract cu Volei Municipal, dar, potrivit unor surse din interiorul clubului, voleibalistul moldovean are şanse mici de a rămâne la formaţia zălăuană.
Centrul Răzvan Olteanu este cel de-al patrulea jucător aflat la final de contract, acesta fiind transferat la echipa zălăuană în vara anului 2014, de la Dinamo Bucureşti.

Alte articole

2 Thoughts to “Patru jucători de la Volei Municipal, la final de contract”

  1. Jon

    Nici o pierdere cu Leo, cu lescov nici atat, Olteanu e de viitor iar Bala e numarul 1 la echipa in acest moment, cu siguranta va prinde un contract mai bun.

  2. jeje

    nici unul dintre cei 4 jucatori nu va mai evolua in sezonul urmator la zalau!

Leave a Comment