Patru cluburi sportive, finanţate de Primărie în cadrul Programului „Sportul pentru toţi”

Patru cluburi sportive din Zalău au fost finanţate de Primăria Zalău, pentru participarea la diverse competiţii. Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan, a primit din partea autorităţilor locale suma de 15.425 de lei, pentru a participa în perioada următoare la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional. Terra Kid Zalău a câştigat în acest an Cupa României la karate tradiţional, fiind a patra astfel de performanţă pentru clubul zălăuan.
Pe lista autorităţilor locale se află şi CS Dani-San Zalău, un alt club de karate, condus de Dan Chiş, care va participa în perioada următoare la Campionatul Naţional de Karate Do WSF. Suma de care va beneficia clubul antrenorului Dan Chiş este de 15.000 de lei.
CS Alegria Zalău beneficiază de 12.075 de lei, clubul condus de Roxana Câmpean urmând să organizeze concursul judeţean de dans modern, „Magia Dansului”.
7.500 de lei au fost repartizaţi Clubului Sportiv „Ringul Sălăjean”, clubul fostului pugilist Adrian Popuţea, pentru organizarea concursului judeţean „Hai în ring”.
„Considerăm că alocarea acestor sume structurilor sportive sus menţionate, constituie o potrivită ocazie pentru încurajarea practicării activităţilor fizice şi sportive, în mod continuu, de cât mai mulţi cetăţeni, atragerea și stimularea acestora, fără nici o discriminare, în mod liber și voluntar, independent sau în cadru organizat, pentru practicarea activităţilor fizice şi sportive”, a declarat primarul Zalăului, Ionel Ciunt.
Consilierii locali au aprobat, la începutul anului, prin Hotărâre de Consiliu Local, suma de 50.000 de lei pentru Programul „Sportul pentru toţi”, iar repartizarea sumelor a fost stabilită de Comisia de evaluare în luna septembrie, în urma analizării proiectelor depuse de cele patru cluburi sportive.

2 Thoughts to “Patru cluburi sportive, finanţate de Primărie în cadrul Programului „Sportul pentru toţi””

  1. […] Patru cluburi sportive din Zalău au fost finanţate de Primăria Zalău, pentru participarea la diverse competiţii. Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan, a primit din partea autorităţilor locale suma de 15.425 de lei, pentru a participa în perioada următoare la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional. Terra Kid Zalău a câştigat în acest an Cupa României la karate tradiţional, fiind a patra astfel de performanţă pentru clubul zălăuan. Pe lista autorităţilor locale se află şi CS Dani-San Zalău, un alt club de karate, condus de Dan Chiş, care va… Citeste mai mult […]

  2. […] Patru cluburi sportive din Zalău au fost finanţate de Primăria Zalău, pentru participarea la diverse competiţii. Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan, a primit din partea autorităţilor locale suma de 15.425 de lei, pentru a participa în perioada următoare la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional. Terra Kid Zalău a câştigat în acest an Cupa României la karate tradiţional, fiind a patra astfel de performanţă pentru clubul zălăuan. Pe lista autorităţilor locale se află şi CS Dani-San Zalău, un alt club de karate,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment