Patru candidaţi la funcţia de vicepreşedinte al AJF Sălaj

Termenul limită de depunere al dosarelor pentru funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj s-a încheiat vineri, la o săptămână după ce s-au aflat persoanele care vor candida la funcţia de preşedinte. Dacă pentru această funcţie şi-au depus candidatura două persoane, fostul arbitru, Ioan Onicaş şi managerul clubului Viitorul, Daniel Sabou, pentru cele două posturi de vicepreşedinţi vor candida patru persoane, cel mai cunoscut nume fiind Marius Paşca, fost antrenor la FC Zalău în Liga a III-a, la FC Silvania Şimleu Silvaniei în Liga a II-a, actualmente antrenor în Liga a IV-a, la Luceafărul Bălan.
Paşca nu a ascuns faptul că face parte din echipa lui Ioan Onicaş şi consideră că poate avea un rol important la redresarea fotbalului sălăjean. „După atâţia ani ca jucător şi antrenor, cred că am experienţa necesară să ajut la revigorarea fotbalului sălăjean. Pot să vin cu idei noi şi cred că alături de oamenii cu care voi colabora dacă va fi să câştigăm alegerile, putem duce fotbalul sălăjean acolo unde îi este locul. Fac parte din echipa lui Ioan Onicaş, are un proiect îndrăzneţ, care se bazează pe lucruri concrete. Celălalt candidat, Daniel Sabou, şi-a depus candidatura pe ultima sută de metri, dar acest lucru nu înseamnă că nu are şanse să câştige funcţia de preşedinte. Strucruta unei Asociaţii Judeţene de Fotbal trebuie să cuprindă 15 – 20 de oameni care să facă parte din toate comisiile”, a declarat Marius Paşca.
Tot din echipa lui Ioan Onicaş face parte şi vicepreşedintele clubului CS Barcău Nuşfalău, Osz Andrei, un alt candidat la funcţia de vicepreşedinte al AJF Sălaj.
Daniel Sabou este susţinut în campanie de Ioan Barou, primarul comunei Bocşa şi Răzvan Sabou, reprezentantul echipei AS Creaca Jac, aceştia fiind ceilalţi doi candidaţi la funcţia de vicepreşedinte al AJF Sălaj.
În acest moment, instituţia care conduce fotbalul sălăjean dispune de un singur vicepreşedinte, acesta fiind Ioan Onicaş, însă la Adunarea Generală din 21 februarie vor fi aleşi doi vicepreşedinţi.

Leave a Comment