Partida dintre FC Zalău şi Unirea Dej ar putea fi amânată

Antrenorul principal al echipei FC Zalău, Marius Paşca, a declarat încă de marţi că cel mai mult îl îngrijorează starea gazonului şi nu de adversarul pe care-l va întâlni vineri, pe teren propriu, Unirea Dej. „Cel mai important este ca starea gazonului să se prezinte în condiţii bune pentru disputarea unui joc. Este cel mai mare impediment pentru noi, pentru că altfel de probleme nu îmi fac. Suntem o echipă care pasăm mult şi ne facem jocul, iar dacă starea gazonului va fi bună, cred că vom obţine şi victoria”, a afirmat tehnicianul zălăuan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Din păcate, precipitaţiile din ultimele două zile le dau mari bătăi de cap angajaţilor de la Stadionul Municipal din Zalău, fiindcă terenul a devenit aproape impracticabil. Având în vedere că precipitaţiile continuă să cadă, ploaia transformându-se în lapoţiţă şi ninsoare, sunt şanse foarte reduse ca jocul de vineri după-amiaza să se dispute. „Sincer, mi-aş dori ca meciul să nu se dispute, având în vedere terenul s-a transformat într-o adevărată orezărie. Am efectua încălzirea dinaintea meciului, iar în momentul începerii jocului, terenul ar arăta deja foarte rău. Săptămâna trecută, la Pâncota, ne-am chinuit să jucăm pe un teren impracticabil şi nu ne-am dori ca astăzi (vineri, n.r.) să se repete acelaşi lucru”, a ma spus Paşca.
Partida dintre FC Zalău şi Unirea Dej, din cadrul etapei a II-a a returului, este programată vineri, 22 martie, de la ora 15, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Leave a Comment