CSS Zalău deschide turneul de volei de sub Meseş

Meciurile din cadrul Seriei a IV-a a sferturilor de finală a Campionatului Naţional de volei, rezervat juniorilor I, se desfăşoară la Zalău, în perioada 22 – 24 martie, după ce CSS Zalău a câştigat licitaţia de organizare.

Joi seara a avut loc şedinţa tehnică dinaintea turneului, în cadrul căreia au fost stabilite ordinea disputării jocurilor. Primul duel este programat vineri, de la ora 15, între CSS Zalău şi CSS Oţelul Roşu, iar de la ora 17 va avea loc partida dintre CSS LPS Suceava şi CSS Viitorul Cluj.
Turneul va continua sâmbătă, de la ora 11, cu jocul dintre CSS Zalău şi CSS Viitorul Cluj. CSS LPS Suceava va întâlni, de la ora 13, formaţia CSS Oţelul Roşu.
Utimele jocuri sunt programate duminică. Oţelul Roşu va evolua împotriva voleibaliştilor clujeni, începând cu ora 10, iar de la ora 12, CSS Zalău se va duela cu CSS LPS Suceava.
Oficialii turneului sunt Sebastian Borota şi Nicolae Tiţă (ambii din Baia Mare). Toate meciurile din cadrul turneului se vor desfăşura în sala de sport a Grupului
În această fază a Campionatului Naţional se duelează 20 de echipe, împărţite în cinci serii a câte patru echipe. Se califică în faza următoare echipele clasate pe primele două locuri şi trei echipe de pe locul trei, cu cel mai mare punctaj.

Leave a Comment