Pariurile Live și avantajele lor

Deși pentru foarte mulți e clar la ce se referă pariurile live, pentru cei care se încă se întreabă despre ce e vorba, sunt pariurile depuse în timpul unui meci. Pariurile tradiționale sunt cele plasate înaintea începerii meciului și sunt cele mai răspândite.

Cei care doresc să simtă adrenalina și speră la o răsturnare de situație pot plasa astfel de pariuri, pe măsură ce meciul evoluează și situația este cât mai clară.

Pe lângă adrenalină, pariurile live au o serie de avantaje și nu degeaba sunt preferate în detrimentul celor pre-meci, în special la casele de pariuri tari, cum este PublicWin, conform paginii Publicwin pareri.

1. Motiv de distracție cu prietenii

Pariurile Live pot fi plasate chiar și de pe telefonul mobil, de la o terasă în timp ce urmărești meciul cu prietenii tăi. Orice pariu spontan, bazat pe informații concrete, vă poate ține pe toți cu sufletul la gură până la finalul meciului și vă poate transforma seara într-o adevărată aventură.

2. Poți juca pe sume mici

La pariurile live chiar se recomandă să eviți să rulezi sume mari într-un interval scurt, pentru că le poți pierde foarte ușor. Dacă vrei doar să simți puțin suspans, poți face o chetă cu prietenii și puteți paria împreună pentru finalul meciului, pe o singură echipă. În felul acesta ori vă îmbogățiți, ori pierdeți împreună.

3. Se poate paria pe orice fel de meci

În funcție de interese și disponibilitate, poți paria pe tot felul de echipe necunoscute și îți poți testa instinctul. Desigur, această variantă nu este recomandată, deoarece lăsându-te purtat de val poți face un pariu greșit. Cu toate acestea, ai de unde să te inspiri dacă vrei, iar modalitatea este extrem de simplă.

4. Poți schimba pariul în orice moment

Marele avantaj al pariurilor Live îl reprezintă faptul că poți schimba pariul oricând, în funcție de cum evoluează meciul. Cel mai indicat este să vezi meciul și să fii conștient de ceea ce se întâmplă, înainte de a face un prognostic nepotrivit. Partea bună aici este că nu mai ești condiționat de rezultatele din trecut ale echipei și de algoritmii care analizează reușitele de dinaintea meciului, ci doar te concentrezi strict pe ceea ce vezi că se întâmplă.

5. Psihologia te poate ajuta mai mult decât matematica

Se spune că în pariurile la tenis, limbajul corpului este cel care indică deznodământul meciului. De la mișcările jucătorilor, până la mingile pierdute și eforturile de a lupta până la final, toate îți dau un indiciu despre starea jucătorului și cât de bine se simte pentru a-și asigura victoria. Uneori greșelile de arbitraj influențează starea de spirit a jucătorilor, astfel că aceștia pot fie să își piardă din concentrare, fie să se accidenteze sau să influențeze atmosfera în mod negativ. Atmosfera din tribune are și ea rolul ei, la fel ca și vântul. Probabil că din acest punct de vere pariurile Live la tenis ar putea fi cele mai palpitante, pentru că dincolo de statistici, poți câștiga prin intuitie și atenție la stimulii din timpul jocului. Câștigurile la acest tip de pariuri pot fi foarte mari dacă mergi și pe direcția potrivită și tocmai de aceea foarte mulți jucători aleg aceste variante pentru a-și rotunji veniturile într-un timp foarte scurt.