Ovidiu Teuşan, după victoria de la Baia Mare: „Punctele de la Baia Mare sunt ca o gură de oxigen pentru noi”

Phoenix Şimleu Silvaniei a obţinut vineri seara prima victorie de trei puncte din acest sezon, câştigând cu scorul de 3 – 0 pe terenul echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Noul antrenor principal al formaţiei de sub Măgura, Ovidiu Teuşan, s-a arătat foarte satisfăcut de victoria obţinută pe terenul maramureşenilor. „Cele trei puncte de la Baia Mare sunt ca o gură de oxigen pentru noi, având în vedere evenimentele din ultima perioadă. Ţin să le mulţumesc băieţilor pentru modul în care au evoluat, a fost un meci superb făcut de noi. Echipa din Baia Mare este foarte bună şi mobilă, dar băieţii noştri au avut o plăcere foarte mare de a juca şi de a câştiga jocul, pentru că trebuie să ne revenim după parcursul pe care l-am avut în primele etape. Băieţii s-au motivat singuri. Pur şi simplu şi-au dat seama că această echipă are valoare, iar acest lucru trebuie să se vadă şi în teren”, a declarat antrenorul şimleuanilor.
Pentru Ovidiu Teuşan, partida de la Baia Mare a însemnat debutul în funcţia de antrenor principal, afirmând că nici dacă şi-ar fi programat să aibă un astfel de debut nu ar fi reuşit. „Nici dacă aş fi programat acest lucru nu cred că mi-ar fi ieşit atât de bine. Pentru mine a fost un debut extraordinar, mai ales că am şi jucat împotriva echipei din Baia Mare, unde am jucat atâţia ani. Cred că a contat mult şi faptul că avem în echipă mulţi jucători care au evoluat în trecut la formaţia din Baia Mare”, a mai precizat Teuşan.
În ciuda victoriei clare pe terenul băimărenilor, Phoenix Şimleu Silvaniei a rămas pe penultima poziţie, având în vedere că ocupanta locului zece, CS Banatul Caransebeş, s-a impus tot cu 3 – 0 pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti.

Leave a Comment