Orădeanul Cristian Lupuţ va antrena SCM Zalău în sezonul viitor

SCM Zalău va încheia sezonul 2021 – 2022 pe locul 5, primul din play-out, indiferent de rezultatul din ultima etapă, cu Progresul Şomcuta Mare. Poziţia ocupată este sub ceea ce şi-au propus oficialii clubului la începutul sezonului, când se vorbea despre o participare la barajul de promovare în Liga a II-a şi chiar despre o promovare în eşalonul secund.

Sezonul s-a început cu bihoreanul George Zima pe banca tehnică, cel care a pregătit echipa şi în finalul ediţiei precedente, iar acesta a fost înlocuit la un moment dat cu maramureşeanul Dorin Toma. Echipa nu a avut parcursul dorit nici cu acesta, astfel că s-a ajuns la varianta cu doi antrenori sălăjeni, tandemul Marius Muntean (principal) – Alexandru Pop (secund), cu care se va şi încheia sezonul. Pentru ediţia viitoare, SCM Zalău a apelat la serviciile unui antrenor din Oradea, Cristian Lupuţ, cel care a şi fost prezent la partida pe care zălăuanii au câştigat-o sâmbătă, în deplasare, în faţa celor de la CSM Satu Mare.

Oficialii clubului zălăuan au ajuns la un acord verbal cu antrenorul orădean, contractul dintre cele două părţi urmând să se semneze în cursul aceastei săptămâni.

Cristian Lupuţ are 44 de ani, iar în trecut a pregătit echipele Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău (Liga a II-a) şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga a II-a), cu care a ajuns până în semifinalele Cupei României, unde s-a duelat cu Universitatea Craiova.

Ca jucător, Lupuţ a evoluat la Luceafărul Oradea, Olimpia Satu Mare, unde a fost coleg o perioadă de timp cu Claudiu Cornaci, FC Naţional, Unirea Dej, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Bihor, Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureş şi Arieşul Turda.

 

 

2 Thoughts to “Orădeanul Cristian Lupuţ va antrena SCM Zalău în sezonul viitor”

  1. […] SCM Zalău va încheia sezonul 2021 – 2022 pe locul 5, primul din play-out, indiferent de rezultatul din ultima etapă, cu Progresul Şomcuta Mare. Poziţia ocupată este sub ceea ce şi-au propus oficialii clubului la începutul sezonului, când se vorbea despre o participare la barajul de promovare în Liga a II-a şi chiar despre o promovare în eşalonul secund. Sezonul s-a început cu bihoreanul George Zima pe banca tehnică, cel care a pregătit echipa şi în finalul ediţiei precedente, iar acesta a fost înlocuit la un moment dat cu maramureşeanul… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Stați liniștiți că tot Pașca marius va decide cine intră în teren in primul 11 sa joace

Leave a Comment