Olimpia Gherla, primul adversar din acest an pentru FC Zalău

Cu un obiectiv nou, şi anume promovarea în Liga a II-a, FC Zalău se pregăteşte intens pentru partea a doua a campionatului. „Alb-albaştrii” s-au reunit în urmă cu mai bine de o săptămână, majoritatea antrenamentelor efectuându-le la noua bază sportivă din municipiu, „Titan Arena”.
Formaţia zălăuană s-a despărţit în această iarnă de Cristian Bucur, care s-a transferat la Olimpia Satu Mare, de Tonko Robert şi de Alexandru Maria, însă, doar primul poate fi considerat o pierdere, având în vedere că a fost integralist în prima parte a campionatului. Conducerea poartă, însă, tratative cu o serie de jucători în această perioadă, iar o parte dintre ei vor ajunge la Zalău chiar în zilele următoare.
FC Zalău începe seria jocurilor de verificare la finalul acestei săptămâni, primul amical fiind programat sâmbătă, pe terenul Clujana, împotriva formaţiei Olimpia Gherla, echipă ce evoluează în Liga a IV-a din judeţul Cluj.
Al doilea meci de verificare va avea loc miercuri, 8 februarie, tot în deplasare, cu Luceafărul Cluj, o formaţie tot de Liga a IV-a. În 11 februarie, „alb-albaştrii” vor primi vizita colegei de serie, Viitorul Ulmeni, iar cinci zile mai târziu va întâlni la Nyirbator FC Comuna Recea, echipă situată pe locul doi în Seria Zalăului. În data de 22 februarie este programat returul cu Viitorul Ulmeni, iar în 25 februarie, FC Zalău va susţine ultimul amical, cu formaţia din liga secundă, Luceafărul Oradea.

Leave a Comment