Peste 200 de locuri de muncă vacante pe piaţa sălăjeană

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 216 posturi, mai mult de jumătate din ele fiind în confecţii, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.
Potrivit sursei citate, trei companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 140 de sălăjeni ca muncitori necalificaţi şi confecţioneri. În producție și prestări servicii, 17 operatori economici vor să angajeze 50 de persoane, ca muncitori necalificați, lăcătuşi, şoferi, instalatori centrale termice, electricieni şi electromecanici. Alte 43 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în domeniul construcţiilor, ca muncitori necalificaţi, dulgheri, zidari ori fierar-betonişti, în timp ce în turism și industrie alimentară sunt 13 posturi de barman, ospătar şi supraveghetor joc.
Oferta de pe piața muncii este completată de 11 locuri de muncă în industria lemnului (tâmplari şi muncitori necalificaţi) şi de patru în comerţ (lucrători şi vânzători de ziare).
În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 109 de slujbe. În schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare sunt disponibile doar şapte locuri de muncă: proiectant inginer construcţii, contabil, asistent manager, inginer electronist, inspector resurse umane, analist resurse umane şi tehnician mobilitate personal.

Leave a Comment