Obiectiv indeplinit

Obiectiv indeplinitVincze Andrada a adus o noua medalie pentru CSS – CSM Zalau, cucerind medalia de bronz la nationalele de juniori I

Constanta a fost la finele saptamanii trecute gazda Campionatelor Nationale de tenis de masa, rezervate juniorilor I, la care a fost prezenta si o delegatie zalauana formata din noua sportivi legitimati la CSS – CSM Zalau. Acestia sunt: fete – Vincze Andrada, Andra Turcas, Demeter Boglarka, Weisz Eniko, Andreea Igna; baieti – Alin Ciupe, Alexandru Labo, Ioan Tatar si Bogdan Muresan. Obiectivul propus a fost obtinerea unei medali, care a fost indeplinit prin medalia de bronz castigata de tenismena Vincze Andrada in proba de dublu, unde a facut pereche cu Camelia Postoaca de la Pristavu Campulung Muscel. Cele doua au fost invinse in semifinala de cuplul Samara – Hoza. Tot la dublu, perechea Demeter Boglarka – Andra Turcas a ajuns pana in grupa pentru locurile 5 – 8. Totodata, in proba de simplu, Vincze a ocupat pozitia a cincea, insa antrenorul Victor Puie ne-a precizat ca sportiva a jucat foarte bine. Asa bine nu a mai jucat niciodata. In meciul pentru obtinerea unei medalii, a condus cu 2 – 0 la seturi, dupa care scorul a devenit 3 – 3, iar in setul decisiv a pierdut la noua in fata tenismenei Ioana Ghemes, de la Centrul Olimpic Bistrita, dupa ce a condus cu scorul de 4 – 1 si 7 – 5. Una dintre surprizele placute ale acestei competitii a fost Weisz Eniko, sportiva care inca este cadeta si care a reusit sa treaca de faza grupelor. La baieti, Alexandru Labo a ocupat pozitia a sasea, in timp ce la dublu, perechea formata din Labo – Ciupe a ajuns pana in grupa pentru locurile 5 – 8. Tot la individual, Alin Ciupe a ocupat pozitia a zecea. Obiectivul nostru a fost obtinerea unei medalii, pe care am si castigat-o. Per ansamblu e bine, insa am fost la un pas de a castiga inca doua medalii, a precizat la finalul concursului Victor Puie.

Vincze Andrada, in lotul national pentru Campionatele Europene

Tenismena zalauanca, Vincze Andrada, se pregateste cu lotul national al Romaniei, care va participa la Campionatele Europene din luna iulie, de la Bratislava (Slovacia). Ieri a ajuns si la sediul Clubului Sportiv Municipal un fax, in care era specificat ca tenismena zalauana se afla in calculele antrenorilor de la lot, pentru europenele din Bratislava. Antrenorul de la CSM Zalau, Victor Puie, ne-a precizat ca sportiva a facut o impresie deosebita pentru toata lumea la nationalele de la Constanta.

Veteranii de la Armatura si Rapid Jibou, la egalitate

Baza Sportiva Fair – play, situata deasupra strandului, a gazduit sambata un meci amical intre fostele glorii ale Armaturii Zalau si Rapid Jibou. Meciul a fost extrem de spectaculos, cu multe faze la ambele porti, dar si cu multe goluri marcate. La final scorul a fost egal, 4 – 4, pe lista marcatorilor trecandu-si numele Terhes, Muntean, Chis si Stancel (pentru FC Armatura), respectiv Pascuta (3) si Fabian (pentru Rapid Jibou). Organizatorii acestei partide au tinut sa multumeasca la final patronului Bazei Sportive Fair – play, Petre Buboi, si firmei Bergenbier, pentru sprijinul acordat. Returul va avea loc la Jibou, in luna mai, cu ocazia zilelor orasului.

FC Armatura Zalau: Cornaci – Demian, Terhes, Ardelean, Muntean, Chis, Olar, Stancel si Morar.

Rapid Jibou: Botos – Ghidali, Cret, Stejerean, Muresan, Pascuta, Muntean si Fabian.

Leave a Comment