O zălăuancă a devenit campioană naţională la pescuit sportiv

Lacul Vârşolţ a găzduit în această vară o serie de conscursuri de pescuit sportiv, iar ultima competiţie de acest gen a fost finala Campionatului Naţional, la categoriile Under 18, Under 23 şi senioare.

Concursul a fost organizat de Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pesccarilor Sportivi (AGVPS), iar delegat a fost Veronica Ispas, vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Sălaj.
Sălajul a avut două reprezentante la finala Campionatului Naţional. Fostă handbalistă la CSS Zalău şi HC Zalău, Lavinia Farkaş a renunţat la sportul de pe semicerc şi s-a apucat de pescuit sportiv, în timp ce a doua reprezentantă a fost chiar vicepreşedintele AJVPS, Veronica Ispas.
Deşi s-a aflat la prima finală a unui Campionat Naţional, Lavinia Farkaş a prins cea mai mare cantinate de peşte la categoria Under 23, devenind, în premieră, campioană naţională.
Şi Veronica Ispas a urcat pe podium la senioare, devenind, pentru a treia oară consecutiv, vicecampioană naţională.
La finala de la Vârşol au participat pescari sportivi din Brăila, Turda, Marghita, Baraolt, Odorheiu Secuiesc, Braşov, Lugoj şi Zalău.

One Thought to “O zălăuancă a devenit campioană naţională la pescuit sportiv”

Leave a Comment