O nouă victorie pentru SCM Zalău în partidele de verificare

Al cincilea amical din această vară a însemnat a treia victorie pentru SCM Zalău, formaţia pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop învingând, în deplasare, Progresul Şomcuta Mare cu scorul de 2 – 0.
Partida a fost controlată de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care a ratat destul de multe ocazii, unele chiar din situaţie de „unu la unu”. SCM Zalău s-a jucat efectiv cu ocaziile pe parcursul celor 90 de minute, trimiţând de două ori balonul şi în bara laterală a porţii adverse, ambele şuturi aparţinându-i lui Florin Istrate.
Scorul a fost deschis în minutul 13, prin Sebastian Culda, care l-a învins pe portarul advers cu un şut din marginea careului, iar în minutul 60, Mihai Onicaş a profitat de o greşeală în defensiva adversă şi a înscris cu printr-un lob din interiorul careului.
De menţionat faptul că pentru acest meci, antrenorii Paşca şi Pop au avut patru jucătorii indisponibili: portarul Miron şi jucătorii de câmp Stanciu, Jalbă şi Duma.
SCM Zalău: Andrei Pop – Allin Mutu, Răzvan Dulap, Kiss Lorant, Mihai Cohan, Sebastian Culda, Mihai Onicaş, Denis Cubaş, Mihai Forna, Mihai Petra şi Arnold Neures. Au mai evoluat: Tudor Mare, Florin Pop, Iustin Ardelean, Alexandru Jula şi Dănuţ Cozma. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

4 Thoughts to “O nouă victorie pentru SCM Zalău în partidele de verificare”

 1. Anonim

  Felicitări SCM Zalău pentru victoria cu Șomcuta sper ca și în campionat sa faceți aceiași rezultate bune sa câștigați cât mai multe meciuri hai SCM Zalău

 2. Silviu

  Cu Somcuta? Felicitari? Somcuta este municipiu? Mai ziceam daca castiga cu Astra, Sepsi, UTA, Viitorul etc. echipe din municipiile tarii!

 3. Alfaman

  Se lauda psd cu ce poate, adica / cu NIMIC.

 4. Anonim

  Cu asta ati ajuns sa va laudati?

Leave a Comment