O nouă victorie de trei puncte pentru voleibaliştii zălăuani

SCM Zalău a bifat o nouă victorie de trei puncte în Divizia A1, câştigând cu scorul de 3 – 1 duelul de pe teren propriu cu CSM Constanţa. A fost o victorie după o revenire spectaculoasă a zălăuanilor, aceştia pierzând primul set cu 23 – 25. Situaţia s-a schimbat după actul de debut, Zalăul a început în forţă încă din debutul celui de-al doilea parţial, având 4 – 1 pe serviciul lui Buzduhan. S-a restabilit egalitatea şi s-a mers „cap la cap” până la punctul 13, după care Zalăul s-a desprins decisiv şi s-a impus cu 25 – 20. Setul trei a fost fără istoric, zălăuanii creându-şi rapid un avans liniştitor, 4 – 0, 11 – 5 şi 25 – 16 în final. SCM Zalău a punctat mai bine şi în setul patru, pe care l-a câştigat cu 25 – 20, după ce oaspeţii au solicitat întreruperea jocului la 11 – 8 şi 17 – 12.

Pentru SCM Zalău a fost prima victorie pe teren propriu, la finalul unui meci ce a durat o oră şi 57 de minute, şi a treia din campionat. După cinci etape, zălăuanii ocupă locul 5, cu 10 puncte acumulate, primele patru locuri fiind ocupate de SCMU Craiova (13 puncte), Dinamo Bucureşti (12 puncte), Arcada Galaţi (11 puncte) şi Steaua Bucureşti (11 puncte).

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 12 noiembrie, SCM Zalău va evolua pe terenul echipei Steaua Bucureşti.

SCM Zalău: Filip Constantin, Dusan Stojsavljevic, Filip Cveticanin, Vlad Cuciureanu, Pupart Keith, Oleksandr Buzduhan şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Eduard Ocunschi şi Alexandru Ionescu. Antrenori: Dragan Kobiljski (principal) şi Marius Lazăr (secund)

3 Thoughts to “O nouă victorie de trei puncte pentru voleibaliştii zălăuani”

  1. […] SCM Zalău a bifat o nouă victorie de trei puncte în Divizia A1, câştigând cu scorul de 3 – 1 duelul de pe teren propriu cu CSM Constanţa. A fost o victorie după o revenire spectaculoasă a zălăuanilor, aceştia pierzând primul set cu 23 – 25. Situaţia s-a schimbat după actul de debut, Zalăul a început în forţă încă din debutul celui de-al doilea parţial, având 4 – 1 pe serviciul lui Buzduhan. S-a restabilit egalitatea şi s-a mers „cap la cap” până la punctul 13, după care Zalăul s-a… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a bifat o nouă victorie de trei puncte în Divizia A1, câştigând cu scorul de 3 – 1 duelul de pe teren propriu cu CSM Constanţa. A fost o victorie după o revenire spectaculoasă a zălăuanilor, aceştia pierzând primul set cu 23 – 25. Situaţia s-a schimbat după actul de debut, Zalăul a început în forţă încă din debutul celui de-al doilea parţial, având 4 – 1 pe serviciul lui Buzduhan. S-a restabilit egalitatea şi s-a mers „cap la cap” până la punctul 13,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment