Nu s-a repetat istoria de anul trecut

Foști colegi pe banca echipei naționale de handbal a României, Gheorghe Tadici și Dumitru Muși s-au întâlnit sâmbătă, la Vâlcea, pentru prima dată într-un duel direct în acest sezon. Câștig de cauză a avut al doilea, echipa acestuia, HCM Râmnicu Vâlcea, câștigând cu scorul de 28 – 25 disputa cu Zalăul. Ambele reprize au fost echilibrate, în special prima, în care gazdele au intrat cu avantaj minim la vestiare, 12 – 11.
Ramintim că anul trecut, Zalăul s-a impus cu 28 – 18 pe terenul formației vâlcene, după o pauză de opt ani în care nu a mai reușit să câștige în Zăvoi. Însă, față de anul trecut, clubul vâlcean a făcut câteva achiziții importante.
Partida de la Vâlcea a fost ultima din acest an pentru HC Zalău, Liga Națională revenind abia în 11 ianuarie 2015, cu prima etapă din retur, când Zalăul va evolua pe terenul celor de la CSM București. Pentru o parte dintre handbalistele care activează în campionatul intern urmează acțiunea lotului național care se va încheia cu turneul final al Campionatului European din Ungaria și Croația, programat în perioada 7 – 21 decembrie.

Leave a Comment